Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Bitexen ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Bitexen Hesap Onaylama Sorunu.

Vinsmoke
Vinsmoke 23 Eylül 2022 00:00

Bitexen uygulamasının yakın geçmiş zamanda yaptığı kampanya vesilesiyle uygulamaya üye oldum ve kampanyadan yararlanmak için kimliğimi onaylatmam gerektiğini söylediler. Gerekli dokümanları gönderdim fakat hala onaylanmadı en kısa sürede bu konu çözülürse sevinirim.

Bitexen Logo
Bitexen23 Eylül 2022 00:58

2 hafta önce

Bitexen Hesaba Para Gelmedi

Bitexen'e kayıt oldum kimlik doğrulama ve gereken her şeyi yaptım en son hesabınız onaylandı diye yazdı hesap ayarlarında ama daha hesabıma para gelmedi. Daha benim ne yapmam gerekli ve ne zaman dönersiniz. Ayrıca ben Bitexen’i sevdim ama hesap onayı falan yapmam rağmen gelmedi.

4 hafta önce

Bitexen 150 TL Gelmedi!

Bitexen üye oldum 22.02.2023 tarihinde fakat doğrulamaları bugün yaptım... Hesabım onaylandı doğrulamalar 2 saat içinde doğrulandı fakat selfie onayı 2 gün oldu onay bekliyor diğerlerinin bu kadar kısa sürede olması sadece selfie onayında takılmak... Kabul edilmediyse boşa beklemeyeyim. Üye olup hes...

Bitexen 150 TL Gelmedi!
1 ay önce

Bitexen Hesap Onaylama Talebi

Bitexen Hesabım uzun zaman geçmesine rağmen onaylanmadı diğer işlemler en kısa zamanda onaylanmasına rağmen selfie onayı için bekliyorum en kısa süre sizden yardım ve 150 Bitexen bonusumun hesabıma yatmasını bekliyorum yoksa hesabımın silinmesini istiyorum

01 Şubat

Bitexen Club Çark Sorunu

Bitexen Club'da hesabım onaylı olmasına rağmen çarkı çeviremiyorum çevirdiğim zaman hesabınızı onaylatın diyor sorunumun çözülmesini istiyorum. Yaklaşık 1 aydır hesabım onaylı ama çarkı çeviremiyorum 1 aydır böyle ve düzelmedi bir türlü şimdiden teşekkürler

11 Ekim 2022

Bitexen Kimlik Onay Durumum

Bitexen kimlik ve adres onayı ivedilikle yapılmasını istiyorum. Lütfen hızlı bir şekilde yapılsın günlerce beklemek istemiyorum. Ne zaman onaylanır bunun bilgisini paylaşır misiniz ya da direkt onaylarsanız çok sevinirim. Hesabımı onaylamanızı@u**********@gamil.com