Bitexen Hesap Onayım Onaylanmıyor

Merhaba Değerli Kullanıcımız, Görüş, öneri ve şikayetlerinizi bize ilettiğiniz için çok teşekkür ederiz. İlettiğiniz şikayetleri, süreçlerimizi iyileştirmek adına bir fırsat olarak görüyor ve müşteri deneyimini her zaman birinci önceliğimiz olarak en üst seviyede tutmaya özen gösteriyoruz. Kimlik belgeniz, hesap üzerindeki Ad-Soyad ile eşleşmemektedir. Bitexen.com hesabınıza kayıtlı Ad-Soyad bilginizi değiştirmek için www.bitexen.com web sitesi üzerinde Ayarlar/ Hesap Ayarları ekranında bulunan ‘’Hesap Bilgi Değişikliği’’ butonuna tıklamanız gerekmektedir. Açılan ekranda gerekli bölümleri doğru ve eksiksiz tamamlamanız halinde talebiniz ilgili ekiplerimiz tarafından değerlendirmeye alınacak, işleminiz en kısa süre içerisinde sonuçlanacaktır. İşleminiz sırasında farklı bir durumla karşılaşmanız halinde 09.00-18.00 saatleri arasında +908502550892 telefon numarasından 7/24 [email protected] adresi üzerinden bizlere ulaşabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz. Ürün ve hizmetlerimiz hakkında her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi 7/24 [email protected] e-posta adresinden veya 09:00-18:00 saatleri arasında 08502550892 müşteri hizmetleri numaranızdan bizlere iletebilirsiniz. Bitexen olarak sizi aramızda görmekten ve size hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz. Sağlıklı ve mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Bitexen Şikayet Yönetimi

Teşekkür ederim sorunu çözdüğünüz için ama adres onayı hala bekleniyor diyor 2 gün önce yaptım bunu.

Merhaba Değerli Kullanıcımız, Görüş, öneri ve şikayetlerinizi bize ilettiğiniz için çok teşekkür ederiz. İlettiğiniz şikayetleri süreçlerimizi iyileştirmek adına bir fırsat olarak görüyor ve müşteri deneyimini her zaman birinci önceliğimiz olarak en üst seviyede tutmaya özen gösteriyoruz. Hesap onay süreçleri ilgili ekibimizin titizlikle gerçekleştirdiği inceleme sonucu bir onay esasına dayalı olarak yürütülen operasyonel bir süreçtir. Hesap onayı için ilgili yüklemeleri yapmanız durumunda en kısa süre içerisinde işleminiz tamamlanacaktır. Ürün ve hizmetlerimiz hakkında her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi, 7/24 [email protected] e-posta adresinden veya 09:00-18:00 saatleri arasında 08502550892 müşteri hizmetleri numaranızdan bizlere iletebilirsiniz. Bitexen olarak sizi aramızda görmekten ve size hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz. Sağlıklı ve mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Bitexen Şikayet Yönetimi
Bitexen'de hesap onaylama yerinde kimlik onayı ve adres onayı sabah yapmama rağmen hala onaylanmıyor. Onay bekleniyor diyor. Onlar onaylanmadığı için diğer onay işlemlerinide gerçekleştiremiyorum. Ne yapmam gerek yardımcı olursanız sevinirim. Hemen işlemlere başlamak istiyorum.