Bitexen ile ilgili

Bitexen Hesap Onayım Onaylanmıyor

Egehan
Egehan 25 Şubat 18:48
Bitexen Hesap Onayım Onaylanmıyor

Bitexen'de hesap onaylama yerinde kimlik onayı ve adres onayı sabah yapmama rağmen hala onaylanmıyor. Onay bekleniyor diyor. Onlar onaylanmadığı için diğer onay işlemlerinide gerçekleştiremiyorum. Ne yapmam gerek yardımcı olursanız sevinirim. Hemen işlemlere başlamak istiyorum.

Bitexen Logo
Bitexen25 Şubat 18:55
Egehan
Egehan26 Şubat 10:32

Teşekkür ederim sorunu çözdüğünüz için ama adres onayı hala bekleniyor diyor 2 gün önce yaptım bunu.

Bitexen Logo
Bitexen01 Mart 16:44

02 Mayıs

Bitexen İzinsin Yapılan İşlem

Benim hesabımda olan Erzurumspor coinler bilmediğim bir yere transfer olmuş ve bunu ben yapmadım acil müdahale bekliyorum Bitexen firması tarafından yapılan işlem. Üstelik benim hesabım daha bugün kimlik ve opsiyonel kimlik onayından geçtik. Madem benim hesabım onaylı değildi bu transfer neden gerçe...

Bitexen İzinsin Yapılan İşlem
18 Nisan

Bitexen Onay Bekleniyor Hatası Davet Etme Ödülüm Gelmiyor

Hesap onayı bekleniyor. Davet ettiğim arkadaşlarım kimlik doğrulaması yapmasına rağmen benim davet etme ödülüm gelmedi ve hala hesap onayı bekleniyor. Sorunu var Bitexen yetkilileri lütfen yardımcı olun. Bir aydır böyle, sizden cevap bekliyorum.

09 Nisan

Bitexen Hesap Doğrulama Yapamıyorum

Bitexen hesap onaylatıyorum kimlik doğrulama, ikametgah doğrulama yaptığımda onay bekleniyor diyor, geri geldiğimde tekrar sıfırlanıyor ve doküman yükleyin diyor. Bunu 5 den fazla denedim lütfen bunun ile ilgili bana yardımcı olursanız çok sevinirim uygulamayı kullanamıyorum.

10 Mart

Bitexen Hesaba Para Gelmedi

Bitexen'e kayıt oldum kimlik doğrulama ve gereken her şeyi yaptım en son hesabınız onaylandı diye yazdı hesap ayarlarında ama daha hesabıma para gelmedi. Daha benim ne yapmam gerekli ve ne zaman dönersiniz. Ayrıca ben Bitexen’i sevdim ama hesap onayı falan yapmam rağmen gelmedi.