Bitexen Hesap Onayım Olmasına Rağmen Ücret Kesintisi

Merhaba Erhan Bey, Görüş, öneri ve şikayetlerinizi bize ilettiğiniz için çok teşekkür ederiz. İlettiğiniz şikayetleri süreçlerimizi iyileştirmek adına bir fırsat olarak görüyor ve müşteri deneyimini her zaman birinci önceliğimiz olarak en üst seviyede tutmaya özen gösteriyoruz. 31.01.2023 tarihi sonrasında, hesap onay süreçlerini tamamlamamış ve son altı ayda herhangi bir hesap hareketi bulunmayan kullanıcılarımızın hesaplarından, Kullanıcı Sözleşmesinde yer alan “Bitexen, komisyon ücretini tek taraflı olarak belirleyeceği gibi, önceden duyurmak kaydıyla, değişiklik yapma hakkına da sahiptir. Değişiklikler Site’de duyurulduğu andan itibaren geçerli olup, Site kayıtları geçerlidir.” maddesine istinaden hesap operasyon/işletim bedeli olarak, 100 Türk Lirası’na kadar veya bunun karşılığı olan kripto varlık bedeli tahakkuk ettirilecektir. Hesap operasyon/işletim bedeli tahakkuk işlemi, her ayın son günü gerçekleştirilecek olup, aynı gün içinde kullanıcı hesaplarından tahsil edilecektir. Bitexen olarak sizi aramızda görmekten ve size hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz. Sağlıklı ve mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Bitexen Şikayet Yönetimi

Değerli Kullanıcımız, Öncelikle Bitexen'i tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Müşteri deneyimini ve memnuniyetini her zaman birinci önceliğimiz olarak en üst seviyede tutmaya özen gösteriyoruz. Talebiniz ile ilgili detaylı bilgilendirme; 04/03/2023 tarihinde sistemimize kayıtlı telefon numaranız üzerinden tarafınıza aktarılmıştır. Bitexen olarak sizi aramızda görmekten ve size hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz. Sağlık ve mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Bitexen Şikayet Yönetimi
Bitexen üye olduk istenilen kimlik hesap doğrulamasını yaptık daha sonra işlem yaptık al-sat uzun bir süre giriş yapmadım. Şimdi giriş yaptım hesap bakiyesi sıfırlanmış sorduğumda aylık uygulama ücreti alınmış hesap onayım olmadığı için böyle saçma bir şey olamaz resmen yanıltıldığımı hissediyorum şu an hesap kimlik onaylıyorum al-sat yapıyorum giriyorum bakiye sıfır nedenini soruyorum hesap kimlik onayı olmadığı için kesilmiş. Yazık.