Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Bitexen ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Verdal sonuçtan hiç memnun değil

Bitexen Hesabımı Askıya Aldı.

Verdal
Verdal 24 Eylül 2022 19:04

Bitexen hesabımı askıya aldınız. İçinde param ® var. Hesabımı hemen açın. Acil dönüş bekliyorum. Keyfinize göre hesabımı askıya alamazsınız. Hemen dönüş olmasa her yere bu şikayeti yapacağım. Bir de bütün tanıdıklarıma referans oldum size üyelik açmaları için.

Bitexen Logo
Bitexen24 Eylül 2022 19:28
Verdal
Verdal24 Eylül 2022 19:34

Hesabımı kafanıza göre askıya aldınız. Bir de beni bekletiyorsunuz. Ayıp gerçekten. O kadar insanı eş dost bitexenli yaptım. Cevap vermek için bile bekliyorum. Çağrı merkezini arıyorum 90 kişi sıra var. Bu kadar sorumsuz davranmayın.

6 gün önce
Yaşar'ın Teşekkür Mesajı
  • 3 gün önce

“Sorunum çözüldü teşekkür ederim”

Bitexen Hesabımda Ki Para

Merhaba bitexen Yeni üyelik açtım 100 liraya yakın varlıklarımda para görünüyor ama çekemiyorum şahsi banka hesabımdan bitexen hesabıma parada gönderd...

Bitexen Kayıt Oldum  Paramı Çekemiyorum

Üye oldum ama 50 TL çekeceğim, ama olmuyor. Yetersiz bakiye diyor. Hiçbir şekilde çekemiyorum. Madem kayıt olunca 100 TL hediye diyorsunuz, kaydolduğumuz zaman bu ücreti neden alamıyoruz, anlamıyorum. Bunun için yardımcı olursanız sevinirim.

Bitexen 150 TL Kampanyası

150 TL kampanyası şikayet. Var yalan üye olduk gelmedi para yalanı bir site müşteri çekmek için yapılan bir şey kimlik doğruladı fakat adresi bilerek doğrulamıyor veya ne diyeyim ki... 1 saattir zaman çaldınız o kadar heves ettik ama boş işte bakın kötü yorum yapmanıza site izin vermiyor.

Bitexen Paranın Hesaba Yatırılmaması

Bugün 150 TL referans kodlu Bitexen üyelik sürecini başlattım Bitexen üyeliğimi tamamladım fakat 150 TL gelmesi gereken para 75 TL olarak hesaba gönderildi tarafıma bilgilendirme yapılmasını ve geri kalan kısmınında yatırılmasını talep ediyorum. Bilgilendirmenin en kısa sürede yapılmasını istiyorum!

30 Eylül 2022

Bitexen Para Ödülü Gelmiyor

Bitexen 150 TL kampanyası olduğunu öğrendim ve üye oldum. Kimlik bilgilerim onaylandı. Bunun dışında referans numaramız ile başka kişileri üye yaparsak onlardan da para kazanabileceğimiz kampanyasını gördüm ve birkaç arkadaşımı daha üye yaptım ama hesabıma 1 kuruş bile gelmedi. Üye yaptığım arkadaşl...