Bitexen Hesabıma Eksik Para Yattı

Merhaba İlhan Bey, Görüş, öneri ve şikayetlerinizi bize ilettiğiniz için çok teşekkür ederiz. İlettiğiniz şikayetleri süreçlerimizi iyileştirmek adına bir fırsat olarak görüyor ve müşteri deneyimini her zaman birinci önceliğimiz olarak en üst seviyede tutmaya özen gösteriyoruz. İletmiş olduğunuz gibi bir kampanyamız bulunmamaktadır, sadece resmi kanallarımız ve sosyal medya hesaplarımızdan yapılan duyurulara itibar etmenizi rica ederiz. Referans Programımız koşulları doğrultusunda gerekli kontroller yapıldığında 3 BTXN hesabınıza tanımlanmıştır. Bitexen web sitesi üzerinden Transferlerim>İade ve ödüllerim alanından kontrol sağlayabilirsiniz. BTXN güncel fiyatı doğrultusunda kazanımınızın TL karşılığının azalıp-artabileceği bilgisini iletmek isteriz. Dilerseniz referans kodunuz ile yeni üyelere referans olarak kazanım sağlayabilirsiniz. Sizlere Referans Programımız hakkında bilgi vermek isteriz :01.09.2022 tarihi itibariyle Bitexen Referans Programı (“Program”) her Bitexen kullanıcısına özgü oluşturulan Referans Kodunu kullanarak yeni üyelik oluşturan, güvenlik, doğrulama adımlarını tamamlamış, “müşteri tanıma formu”nu doldurmuş ve kullanıcı olarak kaydını tamamlamış her kullanıcı Program koşullarına uygun olmak kaydıyla aşağıdaki ödülleri kazanacaktır: Referans Veren Kullanıcı: Referansıyla üye olan her kullanıcı için 3 BTXN, Referansıyla üye olan her kullanıcının ödediği komisyonlardan %10 hediye Hızlı Al/Sat’ta yapacağı 1000 TL ve üzeri işlem tutarının binde 0,5'i hediye, Kendi işlemlerinden %5 komisyon iadesi Referans ile Üye Olan Kullanıcı: 3 BTXN Kendi işlemlerinden %5 komisyon iadesi Referans Programımız hakkında detaylı bilgiye iletilen linkten ulaşabilirsiniz : https://destek.bitexen.com/portal/tr/kb/articles/bitexen-referans-programi-katilim-kosullari-guncel Talep, öneri ve şikayetleriniz ile ilgili 24 saat içerisinde tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Bitexen olarak sizi aramızda görmekten ve size hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz. Sağlıklı ve mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Bitexen Şikayet Yönetimi

İlhan Bey, Öncelikle Bitexen'i tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Müşteri deneyimini ve memnuniyetini her zaman birinci önceliğimiz olarak en üst seviyede tutmaya özen gösteriyoruz. Talebiniz ile ilgili detaylı bilgilendirme; 17/03/2023 tarihinde sistemimize kayıtlı telefon numaranız üzerinden tarafınıza aktarılmıştır. Bitexen olarak sizi aramızda görmekten ve size hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz. Sağlık ve mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Bitexen Şikayet Yönetimi
Ben ilk dört kuralı onayladım 50 TL hesaba yattı sonra selfie kuralını da yaptım ama sözü verilen 150 TL hesabıma yatmadı eğer para yatmazsa bende bu hesabımı ve uygulamayı silerim aksi takdirde bana hiçbir faydası ve olmaz ondan dolayı sorunun bir an önce çözülmesini istiyorum. Referans: 329143612