Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Bitexen ile ilgili

Bitexen Hediyelerimi Onaya Rağmen Alamadım

Hakan 02 Şubat 21:11
Hakan'ın Teşekkür Mesajı
“Halloldu. Teşekkürler...”

Yeni üyelik yaptım üyelik için gerekli her şey onaylandı hediye Bitexen coinlerim gelmedi. Üyelik için çok çaba harcadım emek verdim emeğinin karşılığını almak istiyorum onaylanan üyeliklerde hemen hediye Bitexen coinler geliyor benimki gelmedi. (Bu mesaj Aynı Şikayet Nedeniyle Alıntılanmıştır)

Bitexen02 Şubat 21:49
Bitexen03 Şubat 12:33
Hakan03 Şubat 17:08

Teşekkür ederim fakat telefonda da aynı şeyler söylendi burdakiyle. Müşteri hizmetleri de yetkili merciye ilettiğini söyledi zaman sorduğumda zaman da vermiyorlar böyle olacağını bilseydim o kadar vakit uğraşmazdım. Mağduriyetime değmedi üzgünüm.

Bitexen06 Şubat 13:16
Hakan06 Şubat 21:24

Halloldu. Teşekkürler...

4 hafta önce

Bitexen Yeni Üyelerine 75 Tl Bakiye Ve Hediye Btx Vermiyor

Bitexen'e üye oldum aradan 1 hafta gibi bir süre geçti ancak Bitexen’in yeni üye olan müşterilerine vereceği söylenen 75 Tl ya da btx hediyesi hesabıma Bitexen tarafından yüklenmedi konuyla ilgili problemin çözülmesini ve hesabıma tanımlanmasını talep ediyorum.

4 hafta önce

Bitexen Yeni Üye Olan Kullanıcılarına 100 TL Hediye

Bitexen yeni üyelik yaptım adres kimlik vs onayladım ama söylenilen tutar hesabıma gelmedi hesabıma ne yapmam gerekli her yerde reklamları gördüm hesap onayına para veriliyor diye ama hesabıma geçmedi hiçbir şey Bitexen'de yetkili birileri lütfen bana yardımcı olabilir mi

25 Şubat

Bitexen 150 TL Hediye

Bitexen Yeni üyelere 150 Tl ödül sunuyordu hesabımı oluşturdum ama selfie onayı bir türlü olmuyor 3 gündür bekliyorum daha hiçbir gelişme yok, selfie onayı Yani opsiyonel yazan yer bir türlü onaylamıyor yardımcı olursanız çok sevinirim... 250 kelime olması için yazıyorum

24 Şubat

Bitexen Yeni Üyelik Hediyesi

Bitexen kripto para piyasalarına üye oldum hesabımı doğruladım ama Söz verilen hediye hesabıma tanımlanmadı yapılması gereken ger şeyi tek tek yaptım referans kodu olsun doğrulama olsun böyle bir kampanya varsa neden bana gelmiyor. Gereğinin yapılmasını arz ederim

26 Aralık 2022

Hediye Bitexen Coinler Gelmedi