Bitexen Hediye Hesabıma Yatmadı

Merhaba Emre Bey, Görüş, öneri ve şikayetlerinizi bize ilettiğiniz için çok teşekkür ederiz. İlettiğiniz şikayetleri süreçlerimizi iyileştirmek adına bir fırsat olarak görüyor ve müşteri deneyimini her zaman birinci önceliğimiz olarak en üst seviyede tutmaya özen gösteriyoruz. Gerekli kontrollerimiz sonucu platformumuza üyeliğiniz sırasında herhangi bir referans kodu ile üyelik yapmadığınız görüntülenmiştir. Bu bilgi doğrultusunda herhangi bir kazanımınız bulunmamaktadır. Bitexen Referans Programı kapsamında ödül kazanmak için referans kodunuzu paylaşabilir, referans kodunuz ile üyelik yaptıran hesap onay adımlarını tamamlamış ve müşteri tanıma formunu doldurmuş her kullanıcı için 3 BTXN kazanabilirsiniz. Talep, öneri ve şikayetleriniz ile ilgili kısa süre içerisinde tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Bitexen olarak sizi aramızda görmekten ve size hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz. Sağlıklı ve mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Bitexen Şikayet Yönetimi

327136219 size iletsem referans kodumu yardımcı olur musunuz

Emre Bey, Öncelikle Bitexen'i tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Müşteri deneyimini ve memnuniyetini her zaman birinci önceliğimiz olarak en üst seviyede tutmaya özen gösteriyoruz. Talebiniz ile ilgili detaylı bilgilendirme; 27/03/2023 tarihinde sistemimize kayıtlı telefon numaranız üzerinden tarafınıza aktarılmıştır. Bitexen olarak sizi aramızda görmekten ve size hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz. Sağlık ve mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Bitexen Şikayet Yönetimi
1 saat oluyor üye olalı bütün bilgileri eksiksiz yaptım ama maalesef 150 TL yi bırakın hiçbir şey alamadım yardımcı olursanız sevinirim 1 saattir sayfayı karıştırıyorum ama maalesef hiçbir şey bulamadım böyle olacaksa lütfen üyeliğin iptal edilmesini istiyorum