Bitexen Hatalı Transfer Uyarısı

Merhaba Değerli Kullanıcımız, Görüş, öneri ve şikayetlerinizi bize ilettiğiniz için çok teşekkür ederiz. İlettiğiniz şikayetleri süreçlerimizi iyileştirmek adına bir fırsat olarak görüyor ve müşteri deneyimini her zaman birinci önceliğimiz olarak en üst seviyede tutmaya özen gösteriyoruz. Talep, öneri ve şikayetleriniz ile ilgili 24 saat içerisinde tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Bitexen olarak sizi aramızda görmekten ve size hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz. Sağlıklı ve mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Bitexen Şikayet Yönetimi

Merhaba Haydar Bey, Öncelikle Bitexen'i tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Yapılan kontrollerde ilgili hatalı çekim işleminizin iadesinin 26.11.2022 tarihinde gerçekleştiği izlenmektedir. Hesabım> Hesap Özetim> Transfer geçmişim alanı üzerinden gerekli kontrollerinizi sağlayabilirsiniz. Kullanıcılarımızın görüş ve önerileri bizler için çok değerlidir. İlgili talebinizde 'Şikayet Yönetimi' ekibince gerekli hızlandırma çalışmaları sağlanarak işleminiz tamamlanmıştır. Bu doğrultuda bizleri tarafınıza iletmiş olduğumuz anket aracılığıyla değerlendirir ve işleminizin olumlu/olumsuz olma durumunu yazılı olarak belirtirseniz bizleri çok mutlu edersiniz. Müşteri deneyimini ve memnuniyetini her zaman birinci önceliğimiz olarak en üst seviyede tutmaya özen gösteriyoruz. Talebiniz ile ilgili detaylı bilgilendirme yapılması adına kayıtlı telefon numaranız üzerinden arama yapıldı ancak ulaşım sağlanamamıştır. Bitexen olarak sizi aramızda görmekten ve size hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz. Sağlık ve mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Bitexen Şikayet Yönetimi
Coin transferi yaptım hatalı işlem uyarısı aldım. Ancak iade edilmedi coinlerim.coinlerimin iadesini talep ediyorum. Hatalı işlemde direkt olarak iadenin yapılması gerekir. Anlamak imkansız sisteminizi. 100.000 adet lunc coinim iade edilsin istiyorum