Bitexen H-hub Kampanya Hakkında
Merhaba, Bitexen uygulaması üzerinden bir kampanyaya katıldım. D-Hub uygulamasına kayıt yaptırıp işlem yapanlara Bitexen, 200 TL'lik Exxen hediye edecekti. Ben uygulamayı yükledim, işlemleri yaptım ama Exxen'im kilitli kaldı. Yani bundan sonra asla Bitexen'in kampanyalarına katılmayacağım. Durumun düzeltilmesini bekliyorum.
Merhaba Abdullah Bey, Görüş, öneri ve şikayetlerinizi bize ilettiğiniz için çok teşekkür ederiz. İlettiğiniz şikayetleri süreçlerimizi iyileştirmek adına bir fırsat olarak görüyor ve müşteri deneyimini her zaman birinci önceliğimiz olarak en üst seviyede tutmaya özen gösteriyoruz. Abdullah Bey,koşullara uygun biçimde işlem gerçekleştirdiğiniz takdirde hesabınıza tanımlanan EXEN'lerin kilidi açılmaktadır. Koşullarda yer alan Bitexen mobil uygulaması veya internet sitesindeki kampanya görseli üzerine tıklayarak D-Hub uygulamasına ilk defa üye olan, müşteri hesap doğrulama adımlarını tamamlayan, D-Hub hesaplarına para transferi yapan ve BİST dışındaki uluslararası borsalarda gerçekleştirecekleri ilk hisse senedi alım işlemi doğru biçimde ilerleten kullanıcılarımızda herhangi bir olumsuzluk/hata tespiti yapılmadığını bilginize sunarız. Talep, öneri ve şikayetleriniz ile ilgili 24 saat içerisinde tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Bitexen olarak sizi aramızda görmekten ve size hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz. Sağlıklı ve mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Bitexen Şikayet Yönetimi
Değerli Kullanıcımız, Ürün ve hizmetlerimiz ile müşteri memnuniyetini her zaman en üst seviyede tutmaya özen göstermekteyiz. Yaşamış olduğunuz deneyim ile ilgili Bitexen'e kayıtlı iletişim bilgilerinizden sizlere 2 (iki) defa ulaşmaya çalıştık ancak ulaşamadık. Talebiniz ile ilgili 09:00-18:00 saatleri içerisinde tarafınıza tekrar ulaşım sağlayacağız. Bitexen olarak sizi aramızda görmekten ve size hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz. Sağlıklı ve mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Bitexen Şikayet Yönetimi
Abdullah Bey , Ürün ve hizmetlerimiz ile müşteri memnuniyetini her zaman en üst seviyede tutmaya özen göstermekteyiz. Yaşamış olduğunuz deneyim ile ilgili Bitexen'e kayıtlı iletişim bilgilerinizden sizlere 3(üç) defa ulaşmaya çalıştık ancak ulaşamadık. Talebiniz ile ilgili size en iyi hizmet ve deneyimi sunabilmemiz açısından, bizlere [email protected] e-posta adresimizden veya 09:00-18:00 saatleri arasında 08502550892 müşteri hizmetleri numaramızdan ulaşabilirsiniz. Bitexen olarak sizi aramızda görmekten ve size hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz. Sağlıklı ve mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Bitexen Şikayet Yönetimi