Bitexen Güvenilirmi Kimlik Doğrulama Adres

Merhaba Mahmut Bey, Görüş, öneri ve şikayetlerinizi bize ilettiğiniz için çok teşekkür ederiz. İlettiğiniz şikayetleri süreçlerimizi iyileştirmek adına bir fırsat olarak görüyor ve müşteri deneyimini her zaman birinci önceliğimiz olarak en üst seviyede tutmaya özen gösteriyoruz. Firmamız yasal bir teknoloji şirketi olup, resmi olarak İstanbul Ticaret Odası'na kayıtlı ve vergisini düzenli olarak ödemektedir. Platformumuz dünyaca ünlü güvenlik şirketi Kaspersky’nin Uygulama Güvenliği Değerlendirmesi'ni tam not alarak tamamlamıştır. Kaspersky Güvenlik Uzmanı Maxim Denizhenko'nun, “Bitexen, yazılımları genelinde ele alındığında oldukça güçlü ve güvenli bir platform olarak görülmüştür."" açıklamasında bulunmasının gururu içerisindeyiz ve her an daha iyisi için çalışıyoruz. İlgili teste dair raporlara ve detaylı bilgiye aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz. https://research.bitexen.com/post/bitexen-teknoloji-duenyaca-uenlue-kaspersky-nin-guevenlik-testlerinden-basariyla-gecti Aynı zamanda dünyaca ünlü Coinfirm firması ile iş birliği içerisinde olan Bitexen, AML (Kara Para Aklamayı Önleme) platformu ile entegre çalışmaktadır. Böylece kötü niyetli işlemlerin giriş ve çıkışları kontrol altına alınıyor olup, kullanıcılarımızın daha güvenli bir sistemde işlem yapması sağlanmaktadır. Web sitemiz üzerinden de Bitexen Kullanıcı Sözleşmesi'ni okuyarak haklarınız hakkında bilgi sahibi olabilir (https://www.bitexen.com/help/user-agreement), şirketimiz mersis numarası ve sicil numarasına (https://www.bitexen.com/help/contact-us) ulaşabilirsiniz. Bitexen'e duyduğunuz güven için teşekkür ederiz. Bitexen olarak sizi aramızda görmekten ve size hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz. Sağlıklı ve mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Bitexen Şikayet Yönetimi

Güvenli olduğunuz için teşekkür ederim bilgiler için

Değerli Kullanıcımız, Öncelikle platformumuza göstermiş olduğunuz ilginiz ve olumlu geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Talebiniz ile ilgili konu hakkında detaylı bilgilendirme sağlamak adına Bitexen'e kayıtlı iletişim bilgilerinizden sizlere ulaşmaya çalıştık ancak ulaşamadık. Talep ettiğiniz her konuda bizlere ulaşım sağlayabilirsiniz. Ürün ve hizmetlerimiz hakkında her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi 7/24 [email protected] e-posta adresinden veya 09:00-18:00 saatleri arasında 08502550892 müşteri hizmetleri numaranızdan bizlere iletebilirsiniz. Bitexen olarak sizi aramızda görmekten ve size hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz. Sağlıklı ve mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Bitexen Şikayet Yönetimi
Kimlik onayı ve adres için güvenilir mi? Sorumu en kısa sürede cevaplanmasını istiyorum öğrenciyiz Bonus filan duyduk kayıt olanlara veriliyor Muş dolandırılmayalım biraz bilgi verirseniz sevirim250 karakter olmalı şartı var random atacağım. Djjskskskkakdka