Bitexen E Postama Onay Gelmiyor

25 Mayıs

Merhaba para çekmek için e-posta onay mesajı mail gelmiyor daha önce geliyordu para yatırıp ve çekebiliyordum yardımcı olursanız sevinirim. Bu kadar 250 karakter dolmadan mesaj atamıyoruz buna da bir çözüm bulursanız seviniriz teşekkürler kolay gelsin ®

Bitexen Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 15 dk 46 sn
25 Mayıs 13:55
25 Mayıs 17:55
26 Mayıs 10:10

Bitexen Para Çekerken SMS Onayı Alamıyorum

07 Haziran

Hesabıma SMS onayı gelmiyor. 30 bine yakın param içeride. Lütfen yardımcı olabilir misiniz? Çok acil paramı çekmem gerekiyor. Normal durumlarda para çekme konusunda hiçbir sıkıntı yapmazken şu anda çok mağdur durumdayım. Çok acil bir çözüm istiyorum. Para derhal çekmek istiyorum.

Bitexen 300 TL'nin Hesapta Takılı Kalması

14 Nisan

Bitexen hesabımda 318 TL param var ama parayı çekmeye çalışınca işleminiz engellenmiştir hatası veriyor. Bana yardımcı olunmasını istiyorum. Param 1 seneye yakındır hesabımda takılı kalmış durumda 20 Bitexen'e tekabül ediyor. Lütfen yardımcı olun.

0 Yorum

Bitexen Şikayetvar üye markasıdır