Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Bitexen ile ilgili

Bitexen Doğrulama Yapmayandan Ücret Alacak

Ayşegül
Ayşegül 26 Ocak 12:06
Ayşegül'ün Teşekkür Mesajı
“Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim🙏”
Bitexen Doğrulama Yapmayandan Ücret Alacak

İyi günler bitexen hesabi açmıştım kampanya için kimlik onay vs birçok şey istiyordu bende vazgeçtim hiç katılmadım sildim öylece uygulamayı bugün tesadüfen e postama baktım ve ayın 31ine kadar bitexen doğrulaması yapmayanlardan 100 TL ve üzeri ücret tahsil edecekmiş. Hiçbir şekilde bunu kabul etmiyorum. Doğrulama yapmak zorunda değilim. Hiç kullanmadım bile Bitexen’i hesabımın kapatılmasını istiyorum

Bitexen Logo
Bitexen26 Ocak 12:36
Ayşegül
Ayşegül26 Ocak 14:10

Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim🙏

Bitexen Logo
Bitexen26 Ocak 14:11

5 gün önce

Bitexen 150 TL Kampanya

Bitexen 150 TL kampanya tutarı hesabıma yatmadı bütün onay işlemlerini gerçekleştirdim hemen hesabıma yansıtılmasını istiyorum acil bakarsanız sevinirim yoksa hesabımı iptal edeceğim kimlik adres tanıma formunu doldurdum hepsini onayladı hesabıma yansımadı

16 Şubat

Bitexen Kimlik Doğrulama Hatası

Kimlik doğrulama uzun zamandır sürekli hata veriyor ve asla kabul etmiyor kampanya için yapıyorum olmuyor. Olmadığı için hesabıma para gelmiyor bu nasıl sorundur en sonunda vazgeçeceğim Kimlik doğrulamayı geçiyorum adres onayı da vermiyor onlar olmadığı için diğer işlemlere de devam edilemiyor konu...

17 Ekim 2022

Bitexen Kimlik Onayını Sürekli Reddediyor

Bitexen uygulamasının yakın geçmiş zamanda yaptığı kampanya vesilesiyle uygulamaya üye oldum ve kampanyadan yararlanmak için kimliğimi onaylatmam gerektiğini söylediler. 3 kere kimlik onayı gönderdim. Fakat üçü de onaylanmadı. Şimdi tekrar gönderiyorum. Onaylanması talebiyle, teşekkürler.

21 Eylül 2022

Bitexen Kampanyası İçin Gönderdiğim Kimlik Henüz Onay Almadı

Merhabalar; Bitexen uygulamasının yakın geçmiş zamanda yaptığı kampanya vesilesiyle uygulamaya üye oldum ve kampanyadan yararlanmak için kimliğimi onaylatmam gerektiğini söylediler 3 kere kimlik onayı gönderdim fakat üçü de onaylanmadı şimdi tekrar gönderiyorum. Onaylanması talebiyle, teşekkürler.

03 Eylül 2022

Bitexen Adres Bilgilerimi Girmeme Rağmen 3 Gündür Onaylanmıyor

Uygulamaya üye olmak istiyorum. Giriş yaptım kimlik bilgilerimi girdim ve onaylandı ama adres bilgilerimi girmeme rağmen 3 gün oldu hala onaylanmadı onay bekliyor diyor ama onaylanmadı hediye kampanya bitti ama ben onaylanmadı daha şikayetçiyim. Gereğinin yapılmasını arz ederim teşekkürler

Bitexen Adres Bilgilerimi Girmeme Rağmen 3 Gündür Onaylanmıyor