Bitexen ile ilgili
  •   Çözüldü

Bitexen Da Kimlik Onaylanmıyor

Kaan
Kaan 05 Mart 01:41

Bitexen da kimliğimi onaylatmaya çalışıyorum ama sayfayı yenilediğimde onay bekleniyor yazısı gidip doküman gir geliyor ve onaylanmıyor kimlik bilgilerimin doğru olduğuna eminim defalarca denedim sadece bugün değil 2 gün önce de olmuyordu lütfen yardımcı olun

Bitexen05 Mart 01:46
Bitexen05 Mart 16:16
Bitexen05 Mart 17:50

14 Mart

Bitexen Kullanıcı Adı Değişememe

Bitexen önceden oluşturduğum hesabımı doğrulamam için kullanıcı adını değişmem gerek ama değişemiyorum bir turlu Bitexen’in bu konuda yardımcı olmasını istiyorum hesabımı kullanacağım ama kullanıcı adından dolayı kimlik onaylamıyor şimdiden teşekkürler

12 Mart

Bitexen Kimlik Onaylamıyor Bir Türlü

Bir türlü kimliğimi doğrulamıyor kaç kere fotoğrafını çektim ama yok kabul etmiyor en son yani ehliyetin önününü çektim yine kabul etmedi bir türlü kimliği onaylamıyor yani yardımcı olur musunuz lütfen yardımcı olun bir türlü onaylanmıyor onaylayın Allah aşkına

Bitexen Kimlik Onaylamıyor Bir Türlü
  • profile
1 Destekçi
27 Şubat

Bitexen Kimlik Onaylama Olmuyor

Kimlik doğrulamada kimliğimi okunur net bir şekilde yüklüyorum bütün her şeyi doğru şekilde yazıyorum ama hesap daha önce açılmıştır diyor ben daha önce hesap açmadım 2 3 gündür deniyorum ama yapamıyorum. Araştırdım biraz baktım ama kimsenin böyle bir şeyle karşılaştığını görmedim. Yardımcı olursanı...

25 Şubat

Bitexen Hesap Onayım Onaylanmıyor

Bitexen'de hesap onaylama yerinde kimlik onayı ve adres onayı sabah yapmama rağmen hala onaylanmıyor. Onay bekleniyor diyor. Onlar onaylanmadığı için diğer onay işlemlerinide gerçekleştiremiyorum. Ne yapmam gerek yardımcı olursanız sevinirim. Hemen işlemlere başlamak istiyorum.

Bitexen Hesap Onayım Onaylanmıyor
25 Şubat

Bitexen Kimliğim Bir Türlü Onaylanmıyor

Sevgili bitexen kimliğim bir türlü onaylanmadı. Bilgileri eksiksiz girmeme rağmen olmuyor. Kimliğim ön ve arkası düzgün net bir şekilde çekmeme rağmen, kimliğim onaylanmıyor. Lütfen yardımcı olur musunuz? Bir çok kez denedim olmuyor nedenini anlamadım.