announcement

Bitexen Borsasının Haksız Kazancı

02 Mart 2023 14:45

Bitexen borsası üzerinden milyon token on satışına katıldım 2000 TL karşılığı 250 adet milyon token aldım. 02.03.2023 tarihinde saat 13.30 da aldığım token listelendi. Fakat tanesini 8 TL'ye aldığımız tokenin açılış fiyatı 0 kusur olarak görünüyor. Ekran resmini mevcuttur. Sorsak bitexen borsa yetkilileri arz talebin fiyatı belirlediğini söylüyor ama kim 8 liraya aldığı tokeni 0.01 kuruş satış emri verir bunun cevabını istiyorum bitexen yetkililerinden. Daha önceki on satışı olan tokenlere de katıldım onlarda da aynı sorunla karşılaştım hepsinde zararım var ama milyon tokende zararım fazla olduğu için artık şikayetimi dile getirmek istedim. Borsa kendisi emir girip fiyatları düşürüyor ve arz talep dengesi diye milleti susturuyor. Acil bir şekilde konu ile ilgilenilmesini tarafıma dönüş yapılmasını ve zararımın karşılanmasını talep ediyorum. Bitexen borsasından şikayetçiyim. Tarafıma dönüş yapılıp konu ile ilgilenilmemesi halinde yasal ve hukuki haklarımı kullanmaktan çekinmeyeceğim. Bilginize.

02 Mart 2023 15:27 (Şikayetten 42 dakika sonra)
02 Mart 2023 15:40

Siz böyle otomatik mesajları kopyala yapıştır yaparak yardımcı mi olduğunuzu sanıyorsunuz. Alış satış emirlerini de her şeyini de inceledim. Görüntüler de ek de mevcut. Siz açıp inceleyin cevap vermeden önce. Kim 8 liraya aldığı ürünü 2 ay bekleyip de 0.1 kuruşa 1 liraya satış emri koyar böyle bir mantık mi var yoksa bu Bitexen’in oyunu mu. Şimdi CİMER'e de yazacağım şikayetimi oradan da yardımcı olmak zararımı karşılamak için dönüş yapılmazsa, mlyn tokenin listelenmeden önce izahnamesinde yaptığınız değişiklikle birlikte mahkemeye başvuracağım ve hakkımı hukuki yollardan arayacağım.

04 Mart 2023 16:52
06 Mart 2023 15:27

Öncelikle arayan kişi kesinlikle yardımcı olmadı. Yardımcı olacak kadar teknik bilgisi de yok. Bir insan 8 liraya aldığı tokeni kar etmek için 2 ay bekleyip de 1 liraya neden satsın diye sorduğumda bana verilen cevap. Ekonomik şartlar ve deprem dolayısıyla herkesin maddi durumu kötü ne kurtarırsam kardır diye zararına emir vermiş olabilir dedi. Tam bir akıl tutulmasıdır bu.  Bitexen bitmiştir benim için.

Nurettin

Eren bey çok haklı bizi aklı yok mu sanıyorlar 8 TL'ye alınan ürün ilk satış saatinde 4 TL'ye satışa kimse koymaz Bitexen’in güvensiz bir platform olduğunu düşünüyorum. Arz talep nedir ön satış nedir kaldıraç nedir hepsini biliyorum. 2017'den beride coinlerle ilgileniyorum bu resmen yanıltma.

Eren

Aynen öyle. Ama gel de anlat adamlara. Tek bildikleri fiyatlar arz talep dengesine göre oluyosuyo başka bir şey yok.

Bitexen'in Token Listeleme Kriterleri Olmalı.

Münip
09 Ağustos 16:14
Bitexen'in Token Listeleme Kriterleri Olmalı.

Bitexen Ve Exen Payın Balıkesir Token Ve Van Token Dönüşüm Sorunu

Ethem