Bitexen Bonuslu Al Sorunu

Merhaba Değerli Kullanıcımız, Görüş, öneri ve şikayetlerinizi bize ilettiğiniz için çok teşekkür ederiz. İlettiğiniz şikayetleri süreçlerimizi iyileştirmek adına bir fırsat olarak görüyor ve müşteri deneyimini her zaman birinci önceliğimiz olarak en üst seviyede tutmaya özen gösteriyoruz. Karşılaşmış olduğunuz işlem özelindeki durum teknik ekibimiz tarafına iletilmiş durumdadır. Yaşanan durum bilgimiz dahilinde ve teknik ekibimizce kontrol altındadır. En kısa sürede çözümlenerek bakiyeniz üzerine gerekli yansımanın sağlanacağını tarafınıza bildirmek isteriz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Talep, öneri ve şikayetleriniz ile ilgili 24 saat içerisinde tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Bitexen olarak sizi aramızda görmekten ve size hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz. Sağlıklı ve mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Bitexen Şikayet Yönetimi

Kamil Bey, Görüş, öneri ve şikayetlerinizi bize ilettiğiniz için çok teşekkür ederiz. İlettiğiniz şikayetleri süreçlerimizi iyileştirmek adına bir fırsat olarak görüyor ve müşteri deneyimini her zaman birinci önceliğimiz olarak en üst seviyede tutmaya özen gösteriyoruz. Talebiniz hakkında gerekli kontroller sonucunda hesabınıza gerekli tanımlamaların yapıldığını görüntülemekteyiz, dilerseniz sizler de hesabınız üzerinden ''Transfer Geçmişim- İade ve Ödüller'' bölümünden kontrollerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Ek olarak yaşanan gecikme kaynaklı hesabınıza işleminiz haricinde; hediye BTXN Coin tanımlaması gerçekleşeceğini tarafınıza bildirmek isteriz. Talep, öneri ve şikayetleriniz ile ilgili 24 saat içerisinde tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Bitexen olarak sizi aramızda görmekten ve size hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz. Sağlıklı ve mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Bitexen Şikayet Yönetimi

Değerli Kullanıcımız, Öncelikle Bitexen'i tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Müşteri deneyimini ve memnuniyetini her zaman birinci önceliğimiz olarak en üst seviyede tutmaya özen gösteriyoruz. Talebiniz ile ilgili detaylı bilgilendirme; 28/02/2023 tarihinde sistemimize kayıtlı telefon numaranız üzerinden tarafınıza aktarılmıştır. Bitexen olarak sizi aramızda görmekten ve size hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz. Sağlık ve mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Bitexen Şikayet Yönetimi
Bitexen borsasında Tatil coin üzerinden Bonuslu Al ile Tatil/Btxn üzerinden işlem yaptım. Ancak işlemden hemen sonra satış işlemini yaptım ancak satışı gerçekleşmedi. Sonrasında Tatil coin üzerinden Bonuslu al seçeneği pasif oldu. Tekrar kontrol ettiğimde satışın gerçekleştiği ancak bakiye hesabıma geçmedi, bir yardım istiyorum, en son baktığımda 22 adet tatil coin 0 TL karşılığında satışı yapılmış?