Bitexen ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

İsmail sonuçtan memnun değil

Bitexen Aldığım Fiyatın Altına Satış Yaptı

823
İsmail
İsmail 17 Kasım 2022 10:29
Bitexen Aldığım Fiyatın Altına Satış Yaptı

Bitexen.com borsasında Token alış işlemi gerçekleştirdim. Hedef fiyatıma satış emri koydum. Fakat satış emrimdeki değer yerine kafalarına göre düşük bir kar marjına satış gerçekleştirmişler. Ben hedef satış fiyatım gelene kadar beklerim ama (Ne zaman gelirse) neden benim emrimin çok altında satış gerçekleşti. Aynı tokeni tekrar alıp yine hedeflediğim fiyata satış emri verdim. Fakat aldığım fiyatın altına satış yaptı.

İsmail
İsmail17 Kasım 2022 12:36

Ben standart satış emri verdim. Sisteminizde stop emir de var ama ben sadece satış emri verdim. Israrla kendinizi üste çıkarmanızı anlamıyorum. Stop emir vermedim. Standart satış emri verdim. Satış emirlerinde belirlediğim fiyata gelene kadar sistem kafasına göre satış yapamaz. Stoplu işlem kullanmadım, kullanmıyorum. Benim yaşadığım sorun ile yaptığınız açıklama alakasız. Hukuki hakkımı kullanacağım.

Bitexen Logo
Bitexen17 Kasım 2022 14:24
Bitexen Logo
Bitexen17 Kasım 2022 17:26
Bitexen Logo
Bitexen17 Kasım 2022 18:57
Bitexen Logo
Bitexen17 Kasım 2022 20:05
İsmail
İsmail17 Kasım 2022 21:50

Kesinlikle yaptığınız açıklamalar benim yaşadığım mağduriyetle alakalı değil, ben 17000 $ dan BTC alıp 20000 $ satış emri koyuyorum (Stopsuz) ve bu emri koyarken BTC (aksi olmadıkça) belirlediğim satış emrine gelene kadar beklemeyi göze aldım demektir. Ama siz ne yapıyorsunuz 17000 $ a aldığım BTC yi verdiğim emirden bağımsız ya 16500 $ a satarak bana zarar ettiriyorsunuz. Ya da 17500 $ a kendi kendine satış yaptırıyorsunuz. Ben aynı şekilde 2 defa zarara uğruyorum. Benim belirlediğim emir e satış olmayacak ve ben mağdur olacağım. Bu işlemi yaparken sisteme koyduğum bedel ciddi sayılacak bir rakam olsaydı sizin yaptığınız ve açıklaması mantık dışı olan bu işlemdeki zararımı düşünebiliyor musunuz!

İsmail
İsmail17 Kasım 2022 21:56

Yukarıda belirttiğim yaşadığım mağduriyetin en basit şekilde anlattım örneğidir.

Benzer Şikayetler

profile
443
15 Aralık 2022

Bitexen Rize Token Mağduriyeti

1 yıl kadar önce ön satıştan aldığım token lar “Dönüşüm İşlemi” adında değiştirilmiş. Bu konuyla ilgili bilgi almak için 15.12.2022 10.56 da bağlandığım müşteri hizmetleri sorduğum hiçbir soruya cevap veremedi. (sistem görüntülememe izin vermiyor gibi sebeplerle) en basitinden değişim işlemi yapılma...

profile
89
28 Ağustos 2022

Bitexen İşlem Yapamıyorum İşleminiz Engellendi Diyor

Bitexen de coin satışı yapamıyorum. İşlem engeli destek ekipleriyle görüşün diye bildirim geliyor. Ben istediğim zaman alış satış yapamayacaksam ne anladım bu işten bu konu da ilgilenmelerini istiyorum eğer bir çözüm bulamıyorsa başka platformlara gidelim.

profile
21
24 Ağustos 2022

Bitexen Kimlik Onayı Yapılmadı

Bitexen kimlik onayım yapılmadı. Normalde 2-3 dakika süren işlemi 30-40 dakika'dır bekliyorum. S***********@gmail.com epostalı hesabımın kimlik onayı ne zaman yapılacaktır. Diğer doğrulamaya geçmek için o adımı bekliyorum. Hızlı bir şekilde yardımcı olunursa çok sevinirim

profile
87
24 Ağustos 2022

Bitexen Kimliğim Ne Kadar Uğraşsamda Doğrulanmıyor

Kimlik ve adres doğrulamasını bekliyorum. Uzun süredir herkes gibi ben de mağdurum bir an önce onaylanmasını istiyorum. Talebimi en yakın zamanda değerlendirirseniz mutlu olurum. Yapmam gereken işlemler var lütfen artık doğrulansın daha fazla mağdur olmak istemiyorum.

Bitexen Kimliğim Ne Kadar Uğraşsamda Doğrulanmıyor
profile
74
24 Ağustos 2022

Bitexen Kimlik Doğrulama Yapılmıyor

Kimlik ve adres doğrulamasını bekliyorum. Uzun süredir herkes gibi ben de mağdurum bir an önce onaylanmasını istiyorum. Talebimi en yakın zamanda değerlendirirseniz mutlu olurum. Yapmam gereken işlemler var lütfen artık doğrulansın daha fazla mağdur olmak istemiyorum gereğini yapmasını talep ediyoru...

profile-icon
Yorum yazabilmek için ya da .