Bitexen ile ilgili
  •   Çözüldü

Bitexen Adres Bilgilerimi Girmeme Rağmen 3 Gündür Onaylanmıyor

Mehmet 03 Eylül 2022 15:43
Bitexen Adres Bilgilerimi Girmeme Rağmen 3 Gündür Onaylanmıyor

Uygulamaya üye olmak istiyorum. Giriş yaptım kimlik bilgilerimi girdim ve onaylandı ama adres bilgilerimi girmeme rağmen 3 gün oldu hala onaylanmadı onay bekliyor diyor ama onaylanmadı hediye kampanya bitti ama ben onaylanmadı daha şikayetçiyim. Gereğinin yapılmasını arz ederim teşekkürler

10 Eylül 2022 15:39
Ek

Biteten adres bilgilerimi onaylamıyordu aradan bir hafta geçti onayladı ama şimdi telefon numaramı onaylamıyor telefon numaramı girmeme rağmen hatalı bilgiler girdiniz diyor bir haftadır telefon numaram onaylanmıyor neden acaba önce adres bilgilerimi inaylanmiyordu adres bilgilerim onaylandı şimdi de telefon numaram onasnmiyor

Bitexen Logo
Bitexen08 Eylül 2022 19:20

25 Şubat
Özlem sonuçtan çok memnun
  • 25 Şubat 17:13

Bitexen Üye Oldum Hediye Para Verilir Mi

Bitexen'e üye oldum. Kimlik doğrulaması adres doğrulması formunu doldurup kimlik ve adres için doğrulama onayı bekliyorum. Ardından müşteri tanıma for...

18 Eylül 2022

Bitexen Kimlik Doğrulaması Gerçekleşmedi

Bitexen uygulamasına üye olmak istiyorum. Adres doğrulamam anında onaylandı ama kimlik doğrulaması kabul edilememiş yeniden doküman yolladım lütfen yardımcı olup bir an önce kimlik doğrulamasına onay verin. Bu sıkıntıyı genellikle yaşayan çok var düzeltin lütfen

Bitexen Kimlik Doğrulaması Gerçekleşmedi

bitexen-kimlik-dogrulamasi-gerceklesmedi-2.jpgjpg
Apo
06 Eylül 2022

Bitexen Adres Onayı Olmadı!

A**@gmail.com adresimle Bitexen'e üye oldum adres onayı bekliyorum daha olmadı bu kadar olmaz ya tamam gecikme olur da bu kadar olmaz. Aynı gün yapılan hesaplara bakıyorum onaylanmış oluyor ama benim hesap niye olmuyor bir el atın daha onaylanmadı!

Bitexen Adres Onayı Olmadı!
05 Eylül 2022

Bitexen Adres Onayı Doğrulama

B**@gmail.com adresimle Bitexen'e üye oldum 5 gündür adres onayı bekliyorum tam 5 gün bu kadar olmaz ya tamam gecikme olur da bu kadar olmaz. Aynı gün yapılan hesaplara bakıyorum onaylanmış oluyor ama benim hesap 5 gün oluyor daha onaylanmadı

01 Eylül 2022

Bitexen Hesabımın Adres Onaylanmaması

Merhabalar u**************@gmail.com Gmail hesabımdan Bitexen'e üye olmak istedim fakat adres formunu doldur seçeneğinde sıkıntı yaşadım. Adresi doğru yazdığım halde ikametgah da doğru olduğu halde hala onay bekliyor bilgilerimde doğrudur lütfen hemen onaylanmasını bekliyorum. Kampanyadan yararlanma...