Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Bitexen ile ilgili

Bitexen 20 Btcx Hatası

Muhammed
Muhammed 25 Eylül 2022 17:57
videoplayer-icon

Bitexen’den yeni üyelere 20 Btxn hediyesi banada gelmedi bende yeni bugün kayıt oldum ve bilgileri girdim anında verileceğini söylediler ama maalesef öyle bir şey yok. Acaba zamanlı mı diye baktım ama öyle bir şey yok ne zaman kayıt olursam olayım vereceklerini söylediler

Bitexen25 Eylül 2022 21:23
Bitexen27 Eylül 2022 18:55
Bitexen28 Eylül 2022 17:51

04 Ekim 2022

Bitexen Onaylanmıyor!

Ben Bitexen yeni üye [email protected] hesabımın hemen onaylanmasını bekliyorum. Ama hala kimlik doğrulamam olmadı sebebi nedir ne zaman zaman onaylanır hiçbir bilgim yok acaba normalde hemen oluyordu ilk defa böyle oldu. Sorunumun hemen çözülmesini rica ederim. Şikayetimin sonuçlanmasının aka...

03 Ekim 2022

Bitexen Kimlik Onayı Onaylanmıyor Şikayetçiyim

Ben Bitexen yeni üye oldum. Ama hala kimlik doğrulamam olmadı sebebi nedir ne zaman zaman onaylanır hiçbir bilgim yok acaba normalde hemen oluyordu ilk defa böyle oldu. Sorunumun hemen çözülmesini rica ederim. Şikayetimin sonuçlanmasının akabinde güncelleme yapacağım.

03 Ekim 2022

Bitexen Kimlik Onayı Onaylanmıyor

16 Eylül 2022

Bitexen Kimlik Doğrulama Sorunu

Ben Bitexen'e yeni üye oldum. Ama hala kimlik doğrulamam olmadı sebebi nedir ne zaman zaman onaylanır hiçbir bilgim yok normalde hemen oluyordu herkes böyle söylüyor ilk defa böyle oldu. Sorunumun hemen çözülmesini rica ediyorum iyi günler dilerim beklemekteyim

16 Eylül 2022