Bitexen 150 TL Yatırılmaması

Merhaba Ersin Bey, Görüş, öneri ve şikayetlerinizi bize ilettiğiniz için çok teşekkür ederiz. İlettiğiniz şikayetleri süreçlerimizi iyileştirmek adına bir fırsat olarak görüyor ve müşteri deneyimini her zaman birinci önceliğimiz olarak en üst seviyede tutmaya özen gösteriyoruz. Öncelikli olarak iletmiş olduğunuz gibi bir kampanyamız bulunmamaktadır, sadece resmi kanallarımız ve sosyal medya hesaplarımızdan yapılan duyurulara itibar etmenizi rica ederiz. Hesap özelinde yapılan kontrollerimiz sonucu platformumuza üyeliğiniz sırasında herhangi bir referans kodu ile üyelik yapmadığınız görüntülenmiştir. Bu bilgi doğrultusunda herhangi bir kazanımınız bulunmamaktadır. Bitexen Referans Programı kapsamında ödül kazanmak için 01.09.2022 tarihi itibari ile referans kodunuzu paylaşabilir, referans kodunuz ile üyelik yaptıran hesap onay adımlarını tamamlamış ve müşteri tanıma formunu doldurmuş her kullanıcı için 3 BTXN kazanabilirsiniz. Referans Veren Kullanıcı: Referansıyla üye olan her kullanıcı için 3 BTXN, Referansıyla üye olan her kullanıcının ödediği komisyonlardan %10 hediye Hızlı Al/Sat’ta yapacağı 1000 TL ve üzeri işlem tutarının binde 0,5'i hediye, Kendi işlemlerinden %5 komisyon iadesi Referans ile Üye Olan Kullanıcı: 3 BTXN Kendi işlemlerinden %5 komisyon iadesi Detaylı bilgiye iletmiş olduğumuz link üzerinden ulaşabilirsiniz. https://destek.bitexen.com/portal/tr/kb/articles/bitexen-referans-programi-katilim-kosullari-guncel Talep, öneri ve şikayetleriniz ile ilgili 24 saat içerisinde tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Bitexen olarak sizi aramızda görmekten ve size hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz. Sağlıklı ve mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Bitexen Şikayet Yönetimi
Teşekkürler
Teşekkürler hızlı çözüm için.

Ersin Bey, Öncelikle platformumuza göstermiş olduğunuz ilginiz ve olumlu geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Ürün ve hizmetlerimiz hakkında her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi 7/24 [email protected] e-posta adresinden veya 09:00-18:00 saatleri arasında 08502550892 müşteri hizmetleri numaranızdan bizlere iletebilirsiniz. Bitexen olarak sizi aramızda görmekten ve size hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz. Sağlıklı ve mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Bitexen Şikayet Yönetimi
Bitexen üye oldum. İkametgah onayı kimlik onayını yaptım. Eksiksiz doldurdum. Onaylarında geldi. Ama yatırılması gereken 150 TL yatırmadılar. Eğer bu şekilde olacaksa ve yatırmayacaklarsa hesabımı sileceğim. Bitexen bu konuda hızlı olması gerekiyor. Kontrol eder misiniz