Bitexen ile ilgili

Ersin sonuçtan çok memnun

Bitexen 150 TL Yatırılmaması

Ersin 26 Mart 21:54
Ersin'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler hızlı çözüm için.”

Bitexen üye oldum. İkametgah onayı kimlik onayını yaptım. Eksiksiz doldurdum. Onaylarında geldi. Ama yatırılması gereken 150 TL yatırmadılar. Eğer bu şekilde olacaksa ve yatırmayacaklarsa hesabımı sileceğim. Bitexen bu konuda hızlı olması gerekiyor. Kontrol eder misiniz

Bitexen Logo
Bitexen26 Mart 22:33
Ersin27 Mart 10:18

Teşekkürler

Ersin27 Mart 10:20

Teşekkürler hızlı çözüm için.

Bitexen Logo
Bitexen27 Mart 10:28

Cem
24 Şubat

Bitexen Referans Kodu Ödülü

Referans kodu girerek üye oldum fakat referans ödülüm yatmadı tüm onayları yaptım fakat gelmedi hiçbir şey, kimlik onayı, ikametgah onayı üyelik onay formu gibi hepsini onayladım fakat referans kodu ile kayıt olmama rağmen ödül gelmedi. c**********@gmail.com

05 Eylül 2022

Bitexen Kimlik Onaylama Sorunu

Bitexen kimlik onayımı bir haftadır yapmıyor hatta haftayı da geçti. İkametgah anında onaylandı fakat kimliğim onaylanmıyor. Destek ekibine de mail attım fakat hiçbir şekilde geri bir bildirim alamadım. Bir çözüm bekliyorum. Umarım sorunum en kısa sürede çözülür.

01 Eylül 2022
Veli'nin Teşekkür Mesajı

“Sorunum çözüldü fakat 2 hafta içinde.teşekkürler”

Bitexen Kimlik Onaylama Süresi

Bitexen kimlik onayında bekletme yapıyor 5 gün oldu ve daha kimlik onaylanmadı fakat ikametgah onayı 5 dakika içinde onaylanmıştı, hiç güven vermiyor ...

Bitexen Kimlik Onaylama Süresi
27 Ağustos 2022

Bitexen Kimlik Onayı Onaylanmadı

Bitexen ikametgah onayım onaylandı fakat kimlik onayım henüz tamamlanmadı üstünden 2 gün geçti diğer arkadaşlarımınki anında onaylanırken benim kimlik onayım hala mevcut değil. Bu süreç hakkında i*************@gmail.com 'a mail olarak ulaşılmasını istiyorum şimdiden teşekkür ederim

Bitexen Kimlik Onayı Onaylanmadı
26 Ağustos 2022

Bitexen Kimlik Onay İşlemi

Bitexen uygulamasına üye oldum. Kimlik ve ikametgah onayını gönderdim ikahmetgahı onaylayıp kimliği onaylamadı. Bu işlemlerin hızlandırılması için yardımcı olur. musunuz. Teşekkür ederim. İyi çalışmalar geri dönüşü çabuk sağlarsanız iyi olur. İyi çalışmalar

• profile
1 Destekçi