Bitexen 150 TL Para Vermesi

24 Şubat

Bitexen üye oldum 22.02.2023 tarihinde bir sayfa aracılığıyla fakat doğrulamaları bugün yaptım... Hesabım onaylandı doğrulamalar 2 saat içinde doğrulandı fakat selfie onayı 2 gün oldu onay bekliyor diğerlerinin bu kadar kısa sürede olması sadece selfie onayında takılmak... Kabul edilmediyse boşa beklemeyeyim. Üye olup hesabım onaylandıktan sonra 150 TL para geleceği ve istediğim zaman çekebileceğim söyledi ama para gelmedi gereğini arz ederim.

Bitexen Logo
24 Şubat 16:00
Bitexen Logo
24 Şubat 16:07

Bitexen 150 TL Bonusu

22 Şubat

Hesabımı onayladım acaba Bonus olan para ne zaman hesaba geçer e**************@gmail.com e postası ile üye oldum. Her şeyi tamamen tamamladım e posta onayı kimlik ikametgah hatta selfie onayını bile yaptım acaba ne zaman hesaba geçer para şu an selfie için onay bekliyorum

Bitexen Hesap Onaylama Sorunu.

23 Eylül 2022

Bitexen uygulamasının yakın geçmiş zamanda yaptığı kampanya vesilesiyle uygulamaya üye oldum ve kampanyadan yararlanmak için kimliğimi onaylatmam gerektiğini söylediler. Gerekli dokümanları gönderdim fakat hala onaylanmadı en kısa sürede bu konu çözülürse sevinirim.

Bitexen 150 TL Yatmadı

10 Mart

Merhabalar bende Yeni üye oldum onayladım hesabı adresi falan banada henüz yatmadı 150 TL ne zaman yatar ya da ne yapmam gerekiyor hesabımı onayladım da parada attım ilgilenirseniz çok sevinirim teşekkürler Bekliyorum en kısa süre de dönmenizi iyi geceler...

Bitexen 100 Tl Sorunu

01 Mart
"Teşekkürler ilgili arkadaşlara hep böyle kalırsınız umarım iyi çalışmalar."

Bitexen Kayıt Oldum  Paramı Çekemiyorum

27 Şubat

Üye oldum ama 50 TL çekeceğim, ama olmuyor. Yetersiz bakiye diyor. Hiçbir şekilde çekemiyorum. Madem kayıt olunca 100 TL hediye diyorsunuz, kaydolduğumuz zaman bu ücreti neden alamıyoruz, anlamıyorum. Bunun için yardımcı olursanız sevinirim.

0 Yorum

Bitexen Şikayetvar üye markasıdır