Bitexen Adres Doğrulama

Bitexen Coin Gelmeme Sorunu
Bugün sitede kimliğimi doğruladım, adresimi doğruladım. Uygulamayı da kullanmaya başlayacağım. Fakat hesabıma gelmesi gereken bitexen Coin desteği gelmeyecek mi öğrenmek istiyorum. Aldığım kayıt linkini şuraya bırakıyorum. https://www.bitexen.com/?ref=2714577

Bitexen 150 TL Yi Alamadım
Bitexen uygulaması sözde 150 TL veriyorlar. Adres doğrulama, kimlik doğrulama ve formu onaylandı, ama tek kuruş para gelmedi. Bu sorunun en kısa sürede çözülmesini istiyorum. İnsanların güvenini boşuna çıkarıyorsunuz. Bende bu kampanyadan yararlanmak istiyorum

Bitexen Güvenilirmi Kimlik Doğrulama Adres
Kimlik onayı ve adres için güvenilir mi? Sorumu en kısa sürede cevaplanmasını istiyorum öğrenciyiz Bonus filan duyduk kayıt olanlara veriliyor Muş dol...

Bitexen Üyelik Ödül Ücreti
Bitexen hesap doğrulama 100 TL ödülü hesabıma geçmedi. Adres ve kimlik doğrulamamı yapmama rağmen hâlâ hesabıma tanımlanmış bir miktar bulunmuyor. Bir süre bekledim ancak hâlâ tanımlanmadı. Ne zaman tanımlanır? Yardımcı olmanızı istiyorum. İlk defa bt

Bitexen 150 TL Hediye
Bitexen e üye oldum kimlik doğrulama adres doğrulama hepsini yaptım fakat 150 TL hediye yollamadılar her yerde 150 TL üye olanlara veriliyor deniyor fakat verilmiyor bu nasıl iştir arkadaş hem reklamını yapıyorsun hemşehrim üye olunca 150 TL yi vermiyorsun

Bitexen Yeni Üye Kampanyası
Sosyal medyada Ç*** Instagram sayfasında bitexen'e yeni üye olup kimlik doğrulaması ve adres doğrulaması yapanların hesabına 100 TL yükleme yapılacağını öğrenerek bitexen'e üye olup gerekli işlemleri tamamladım ama henüz hesabıma bir bakiye yansıtılmadı. Vadedilen tutarın hesabıma yüklenmesini veya ...
Bitexen Hediye Coin Ve Doğrulama
Bitexen hesap doğrulaması yaptım iki gündür son aşamadaki onay gelmedi ve hediye coin de hesabıma yüklenmedi herkesin yüklendi ve onaylandı sırf hediye içim doğrulama yaptık eğer onay vermeyeceksiniz kimlik veya adres onayları neden alındı acil bir çözüm bulabilir misiniz?
Bitexen 150 TL Yatmadı
Bitexen'e üye olup hesap onayını tamamlayınca 100 TL hesaba düşmesi gerekiyor fakat kimlik, adres doğrulamalarını da yapıp hesabımı onayladığımda para hesabıma düşmedi bir süredir bekliyorum. Herhangi bir para aktarması olmadı. Gereğinin yapılmasını talep ediyorum. Referans kodum : 628531239
Bitexen 100 TL Kampanyası!
Bitexen hesap doğrulama 100 TL ödülü hesabıma geçmedi. Adres ve kimlik doğrulamamı yapmama rağmen hâlâ hesabıma tanımlanmış bir miktar bulunmuyor. Bir süre bekledim ancak hâlâ tanımlanmadı. Ne zaman tanımlanır? Yardımcı olmanızı talep ediyor ve bekliyorum. S*** b*** storylerinde görmüştüm.
Bitexen’in 150 TL
Bitexen’in referans koduyla kaydolana 150 TL vereceklerini gördüm ve bitexen e referans koduyla kaydoldum fakat hesaba 150 liralık Bonus geçmedi kimlik doğrulama ve adres doğrulama hepsini yaptım. Her şeyi yaptım neden olmadı bilmiyorum çok ilginç bir firma.

Bitexen Onay Geldi Ama Hesabıma Para Geçmedi

Bitexen 100 TL Hesabıma Gelmedi
Merhaba Bitexen'e üye olup kimlik adres doğrulamaları ve formu doldurup onaylama rağmen hesabıma hiçbir şekilde para gelmedi selfie onayını yaklaşık on beş saattir bekliyorum hesabım kısmında bir para gözükmüyor lütfen gereğinin yapılmasını talep ediyorum

Bitexen Kayıt Bonusu Verilmedi
Bitexen’in referans koduyla kaydolana 150 TL vereceklerini gördüm ve bitexen e referans koduyla kaydoldum fakat hesaba 150 liralık Bonus geçmedi kimlik doğrulama ve adres doğrulama hepsini yaptım fakat sadece müşteri tanıma formunu doldurduğum için 50 TL gönderildi

Bitexen 100 TL Kampanyası

Bitexen Hediye Bakiye
Bitexen'e üye olup hesap onayını tamamlayınca 100 TL hesaba düşmesi gerekiyor fakat kimlik, adres doğrulamalarını da yapıp hesabımı onayladığımda para hesabıma düşmedi. Bir süredir bekliyorum. Herhangi bir para aktarması olmadı. Gereğinin yapılmasını talep ediyorum.

Bitexen Adres Onaylanamadı Sorunu
Kimlik doğrulamasını tamamladım fakat adres doğrulamada döküman kabul edilmedi hatasını alıyorum sürekli ne yapmam net olarak çekiyorum dokümanı ve halen aynı hatayı alıyorum ne yapmam gerekiyor bunun için nasıl bir döküman olması gerekiyor anlamış değilim