Bitci.com Ne Ulaşabiliyoruz Ne Cevap Alabiliyoruz
1.879görüntüleme

Defalarca [email protected] a [email protected] a telegram sayfalarına mail mesaj attım. Acilen mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

Sadece otomatik cevaplar veriliyor. Sorunun çözüldüğü yok. Hala bekliyoruz en kısa sürede çözülecekmiş. 1 gün daha geçti çözüm yok para yok ortada.
Bitci.com yatırdığım parayı ne hesabıma yatırıyor ne iadesini yapıyor. 1,5 gün oldu ne ulaşabiliyoruz ne cevap alabiliyoruz yüzlerce insan mağdur ediliyor. Beceremiyorsanız yapmayın bu isi. Defalarca dekont maili attım ilgi 0.
5 gün olmasına rağmen yaptığım EFT gerçekleşmedi. Artık telegram destek hattını da yoruma kapattılar. Yakında sitede kapanır. Tosuncuk 2 sinemalarda değil direk burda. Hep otomatik Mesajla cevap veriliyor. Talebinizi En kısa sürede gerçekleştireceğiz. İşin asli biraz daha paraya ihtiyacımız var onu da alalım temelli kaybolacağız. Biraz daha sabredin demek istiyorlar. Dolandırıcı bitci.com.
Bir sabah uyanacağız ve bitci.com ortada yok. 3 gün oldu hala ne para iadesini yapıyorlar ne hesaba geçiyorlar. Yoğunluk yoğunluk yoğunluk tek cevap bu oda otomatik mesaj. Beceremiyorsanız yapmayın bu işi. Tabii ki amacınız dolandırıcılık değilse. bitci.com dan uzak durun...