Bitci USDT Transfer Gerçekleşmiyor

Emre
05 Eylül 18:18

Bitçi borsasından başka bir borsaya USDT transfer yaptım, transfer işlemi üzerinden 24 saat geçmesine rağmen işlem halen gerçekleşmedi ve işleniyor yazıyor. Transfer gerçekleşmedi para hesabımada dönmedi. Müşteri hizmetleri en kısa sürede dönüş yapacağız dedi, dönen yok. İlgilenen birim yok.

15 Eylül 22:19

14.09.2024 tarihli USDT transferim 12 saattir gerçekleşmedi. Canlı sohbetten arkadaşlara ilettim ama geri dönüş olmadı ilgili de değiller. 2243 USDT değerli transfer işlemimin gerçekleşmesini rica ediyorum. İlgili birim her nedense hiç çalışmıyor işlemlerimi yapamıyorum ilgilenilmesini ve sorunumun giderilmesini istiyorum

09 Eylül 11:17

. İyi günler bitçi borsasından 03.08.2024 tarihli 36022 USDT değerli başka bir borsaya yapmış olduğum transfer 1 aydan fazla süre geçmesine rağmen gerçekleşmemiştir. Canlı destek aynı cevaplarla bir aydır oyalamaktadır. İlgilenen olmamıştır. Lütfen ilgilenilmesini rica ederim

06 Eylül 18:20

Bitçi borsasından 03.08.2024 tarihinde başka bir borsaya 36022 USDT değerindeki transferim bir aydan fazla beklemektedir. İlgililerin hiçbir şekilde dönüş yapmaması tam bir suistimal. Hiçbir şekilde iletişime geçilmiyor borsa çalışanlarının sorunumu çözmesini rica ederim

06 Eylül 12:30

Bitçi borsa üzerinden 03.08.2024 tarihli USDT transferim hala beklemektedir. Bir ayı geçen sürede kimse tarafıma ulaşmadı ve dönüş yapılmadı. 36022 USDT değerli transferimin çözümü için yetkililerden yardım istiyorum. İşlem hala askıda bekliyor ilgililerin ilgilenmesini rica ederim

06 Eylül 11:52

Bitçi borsasından yapmış olduğum 03.08.2024 tarihli USDT transferi bir aydan fazla süre geçmesine rağmen çözüme ulaşmamıştır. 36022 USDT değerli başka bir borsaya olan transferimin çözüme ulaşmasını bitçi temsilcilerinden rica ediyorum. İşlemim hala askıda işleniyor görünmektedir.

06 Eylül 11:42

Bitçi borsa üzerinden başka bir borsa üzerine yapmış olduğum 36022 USDT değerindeki işlemim 03.08.2024 tarihinden itibaren beklemektedir. Bir ay geçmesine rağmen cevap ve dönüş alamadım param askıda bekliyor. Yetkili birimin konuyla ilgilenmesini rica ediyorum

06 Eylül 11:39

Bitçi borsasından yapmış olduğum 36022 USDT değerindeki borsalar arası işlemim hala askıda bekliyor. 03.08.2024 tarihli gönderim bir aydan fazla zaman geçmesine rağmen hiçbir dönüş alamadım. İlgili birimdeki arkadaşların sorunumu çözmesini Rica ediyorum

06 Eylül 11:35

03.08.2024 tarihli borsalar arası 36022 USDT transferim bir ay dan fazla süredir gerçekleşmedi canlı destek hattı devamlı aynı cevapları veriyor ama ulaşım sağlayamadım bitçi borsasının gerekli birimlerinin sorunumu çözmesini arz ediyorum

05 Eylül 20:09 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhaba , Talebinizi ilgili ekibimize iletiyoruz. En kısa sürede iletişim bilgilerinizden ulaşım sağlayacağız. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla Bitci Destek Ekibi

Emre
06 Eylül 11:32

Canlı desteğin çözmeye çalıştığı konularda biraz geride kaldığını düşünüyorum iletişim kuramıyorlar birimlerle işlemler uzuyor mağduriyet oluyor bu nedenle geliştirilmesi lazım tekrardan ilgilerinden dolayı bitçi destek birimine teşekkürler

Nurullah

09 Eylül 14:35

Bitci Bitçi TR Para Yok

Onur
04 Eylül 19:01
"Teşekkürler geç te olsa sorunum çözüldü"