announcement

03 Eylül 12:48

1 Eylül 2024 tarihinde Bitci borsasında USDT çekim talebi oluşturdum. Bugün 3. Gün olmasına rağmen hala paramı göndermediler. Destek ekibine yazıyorum dosyanız oluşturuldu en kısa zamanda size mail yoluyla dönecek denip gönderiliyorum. Bir para çekme işlemi bu kadar uzun olmamalı. Arkasında başka niyet olduğunu düşünmeye başlıyorum. Ve ciddi bir ödemem var. Gecikme yaşıyorum.

profile profile
03 Eylül 14:04 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhaba , Talebinizi ilgili ekibimize iletiyoruz. En kısa sürede iletişim bilgilerinizden ulaşım sağlayacağız. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla Bitci Destek Ekibi

04 Eylül 22:14

Hala sorun çözülmedi. Daha ne kadar bekleyeceğiz? Kriptoya olan güven zaten sınırda. Bir de Türkiye de faaliyet gösteren kurumlar da bunu yapınca insanı ciddi anlamda soğutuyorsunuz. Yerel borsaları kullanmayalım mı

06 Eylül 14:16

Merhaba Konu ile ilgili uzman ekiplerimize bilgilendirme sağlanmış ve yaşamış olduğunuz durum hakkında çözüm sürecimiz tamamlanmış bulunmaktadır. Saygılarımızla Bitci Destek Ekibi [email protected]

Yorumlar (5)

Nurullah

Bende 31 Ağustos dan beri beklemedeyim 5 gün tamamlanmak üzere

Şikayeti Çözüldü

Halen gerçekleşmedi ya madem böyle bir sorun var kulanıcılara haber etmeleri lazım

Hamza

Gerçekleşince yazar mısınız. Ben de beklemedeyim hala.

Şikayeti Çözüldü

1 eylülden beri sizle aynı sorunu yaşıyorum maalesef şikayet dosyası bennde oluşturdum

Hamza

Bu sıra herkeste aynı problem var. Başka çekim yapan arkadaşlarım da gecikme yaşayan da var. Henüz gönderilmeyen de.

Bitci Borsa Transfer İşlemi

Cumhur