03 Eylül 12:40

02.09.2024 tarihinde 20.47'de 2450$ civarı bir transfer yaptım, işleniyor diyor ancak transfer gerçekleşmiyor. 3 kez canlı desteğe yazdım. Her seferinde talebiniz alındı, tarafınıza mail ile dönüş yapacağız diyorlar ancak dönen yok. Durumun aciliyetini belirtmeme rağmen ne bir çözüm ne bir açıklama var.

03 Eylül 14:04 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhaba , Talebinizi ilgili ekibimize iletiyoruz. En kısa sürede iletişim bilgilerinizden ulaşım sağlayacağız. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla Bitci Destek Ekibi

05 Eylül 02:08

An itibariyle bitci borsasından tarafıma mail mesaj ya da telefon yoluyla ulaşan olmadığı gibi her canlı destek görüşmemde tarafınıza dönüş yapılacaktır cümlesinden başka bir bilgiye ulaşamıyorum gerçekten inanılmazsınız en azından sorunun ne olduğunu söyleyin transferim günlerdir neden gerçekleşmiyor. Gerçekleşmiyor

06 Eylül 14:12

Merhaba Konu ile ilgili uzman ekiplerimize bilgilendirme sağlanmış ve yaşamış olduğunuz durum hakkında çözüm sürecimiz tamamlanmış bulunmaktadır. Saygılarımızla Bitci Destek Ekibi [email protected]

06 Eylül 14:13

Merhaba geç ve güç olsa da sorunumun çözüldüğünü belirtmek isterim

Nurullah

Geçmiş olsun ben de 31 Ağustos dan beri bekliyorum

Özlem

Size de geçmiş olsun. Korkumdan tl varlıklarımı çektim Bitci'den Binance a attım. Umarım USDT ye kısa sürede kavuşurum.

Bitci Borsasında USDT Çekim Sorunu Ve Destek Eksikliği

Vusal