29 Eylül 18:30

Bitci borsasından Helps tokenin arzına girdik ama 1 senedir ne ses var ne seda. Canlı desteğe yazıyorum, B****** isminde şahıs cevap vermiyor. Bu paranın değeri ne olacak peki? Ya parayı serbest bırakın ya da durumla alakalı benim gibi birçok yatırımcıya net bilgi verin. 1 senedir ya, yazıktır günahtır.

29 Eylül 21:03 (Şikayetten 2 saat sonra)

Merhaba , Talebinizi ilgili ekibimize iletiyoruz. En kısa sürede iletişim bilgilerinizden ulaşım sağlayacağız. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla Bitci Destek Ekibi

29 Eylül 21:09

Çok yardımcı oldunuz ya şaka gibi var ya milleti geçiştirin durun

30 Eylül 12:09

Merhaba Destek ekibimiz yaşadığınız problemi gidermek adına sizi aradı ancak müsait olmadığınız için sizinle görüşme şansı bulamadı. Destek ekibimiz sizi gün içinde yeniden arayacağını bilgilerinize sunuyor, sağlıklı günler diliyoruz. Saygılarımızla Bitci Destek Ekibi

30 Eylül 13:57

Merhaba Konu ile ilgili uzman ekiplerimize bilgilendirme sağlanmış ve yaşamış olduğunuz durum hakkında çözüm sürecimiz tamamlanmış bulunmaktadır. Saygılarımızla Bitci Destek Ekibi [email protected]

30 Eylül 22:33

Neye göre çözüme kavuştu acaba temsilciniz aradı ve haziran ayında sosyal medya üstünden form doldurarak para iade olduğunu söylüyor ve Instagram hesabınızdan bakıyorum öyle bir şey yok ayrıca temsilciniz 10 bitci Çark karşılığında benim şikayetimi geri çekmemi ve anketi olumlu doldurmamı istiyor ne bu rüşvet teklifimi benim paramı iade ettikten sonra sizden hiçbir şey istemiyorum zaten verdiğiniz her pazartesi verdiğiniz çarklardan çıkan ödüllerde henüz hesapta görünmüyor bir de batuhan isminde ki temsilciniz hakkında işlem yapıldığını söylüyorda bu konuşma esnasında bana söylenenlerden sonra pek de bir işlem yaptığınıza karşı inancım yok ama lanet ediyorum size bulaştığıma

UFC Token Çekim Sorunu Ve İletişim Eksikliği

İhsan
09 Ekim 23:45
UFC Token Çekim Sorunu Ve İletişim Eksikliği

Yasin
07 Ekim 12:02
"1 dakika lik para gönderme için 24 saatten fazla bekledim sonra geldi aradıklarında sorun olduğunu bundan dolayı geç geldiğini söylediler. Bu bir bahane değil sorun varsa entegrasyon veya ne varsa kapat o kısmı tadilatta de ya da uyarı yazısı yaz oraya ama benim paramı rehin almak nedir bu borsayı kullanacaklar bunu göze alsın. Kendilerini bu anlamda geliştirirlerse belki tercih ederim müşteri temsilcisi olan chat kısmında değişmesi lazım tabi -(sorunum çözüldü)"

Bitci USDT Çekim İşlemlerinde Yaşanan Gecikmeler

Cengiz