Bitci Com Umursamazlığı Tl Ve USDT Çekim Yapılamaması

Bitci Com Umursamazlığı Tl Ve USDT Çekim Yapılamaması
Umut
29 Ağustos 13:37

Bitci USDT çekim kaosu. Bugün Bitci üzerinden TL çekim işlemi yapmaya çalışırken yapılmadığını fark ettim. Bunun üzerine USDT çekimi yapmak istedim. Çekim talebini verdim, 4 saattir gerçekleşmediğini fark ettim. İnternette araştırırken bu durumdan binlerce insanın mağdur olduğunu, hiçbir Bitci yetkilisinin konuyla ilgilenmediğini ve daha Launchpool yapıp içeriye para aktarmaya çalıştıklarını fark ettim. Sorunumuzu çözebilirler mi bilmiyorum. Destek ekibine yazdığımda botvari cevaplarla destek ekibine aktardıklarını söylüyorlar. Yeni SPK kıstaslarını sağlayamayacaklarını düşünüyorum. TL ve USDT çekimi yapamayacağınız borsa ne yazık ki borsa değildir. Umarım bir yetkilisi görür ve dönüş sağlar.

profile profile
29 Ağustos 13:44 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Merhaba , Talebinizi ilgili ekibimize iletiyoruz. En kısa sürede iletişim bilgilerinizden ulaşım sağlayacağız. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla Bitci Destek Ekibi

29 Ağustos 13:45

Merhaba Destek ekibimiz yaşadığınız problemi gidermek adına sizi aradı ancak müsait olmadığınız için sizinle görüşme şansı bulamadı. Destek ekibimiz sizi gün içinde yeniden arayacağını bilgilerinize sunuyor, sağlıklı günler diliyoruz. Saygılarımızla Bitci Destek Ekibi

Umut
29 Ağustos 13:46

Beni kimse aramadı lütfen insanları kandırmayın.

31 Ağustos 16:30

Merhaba Konu ile ilgili uzman ekiplerimize bilgilendirme sağlanmış ve yaşamış olduğunuz durum hakkında çözüm sürecimiz tamamlanmış bulunmaktadır. Saygılarımızla Bitci Destek Ekibi [email protected]

Nurullah

Geçmiş olsun ben de 31 Ağustos dan beri uğraşıyorum