Bitay'da Borsa Yükseliş Sorunu
2.708görüntüleme
Değerli Kullanıcımız, Sizlerin de bildiği üzere EKT coin özelinde uzun zamandır araştırmalarımız sürmektedir. Bitay listelediği her proje de Kullanıcı taleplerini ön planda tutmanın yanı sıra detaylı analizler de yapmaktadır. EKT projesi listelemeye başladığımız dönemde çok sayıda borsada listelenir durumda ve en fazla trade edilen kripto varlıkların arasındaydı. En son yaptığımız araştırmalar neticesinde şu an Bitay harici 2 borsada sadece listelendiğini ve en fazla (%50-70 arası değişken) Bitay borsasında işlem hacmi olduğunu tespit edilmiştir. Hiçbir Kullanıcımızı mağdur etmek istemediğimizden, uzun süredir EKT tarafında proje ekiplerine ulaşmaya çalıştığımızı bilmenizi isteriz. Fakat üzülerek EKT proje ekiplerinin kendi projelerini terk ettikleri gerek web siteleri üzerinden, gerekse de sosyal medya hesapları üzerinden en son yaptıkları paylaşım 11 Kasım 2019 tarihindedir EKT resmi Twitter hesabından yaptıkları paylaşımdır. Uzun süredir Blockchain ağlarında da desteklenmeyen bir durumları olduğundan, transfer işlemleri de ne yazık ki projeden kaynaklı gerçekleşmemektedir. Detaylı kontrol ettiğimizde Bitay borsasında gözüken EKT fiyatlarında bir hata olmadığını, tam tersi işlem hacminin büyük bir çoğunluğunun Bitay üzerinden gerçekleştiğini kendi Youtube kanalımızda da detaylı anlattık. Bu süreci sizler için en iyi olacak şekilde yönetmeye gayret ettiğimizi bilmenizi isteriz. Detaylı bilgi için 7/24 Destek hattımızı arayabilir ya da [email protected] adresimize mail atabilirsiniz. Saygılarımızla Bitay Destek Ekibi [email protected] 0 (850) 466 66 00
Bitay kripto para borsası. Ekt diye bir kripto para aldım başka borsalarda 💯 40 yükseliyor Bitay'da fiyat düşüyor müşteri temsilcilerini arıyorum hep aynın şeyleri diyorlar yok güncellemesi olmadı diyorlar hep aynı şeyleri söylüyorlar zarar edince sıkıtı yok biraz zararımızı çevirmeye çalışıyoruz onunda hep böyle oyalıyorlar yetkililerden bir kontrol edilmesini istiyorum