Bitay Para Çekme Coin

07 Ekim 2022

Doge çekim işlemi verdim. Adresime ulaşmadı. Tamamlandı yazıyor gün içinde 5 kez aradım hep aynı şeyi söyleyip durdular. Gün içinde geçecektir diye ben bu durumda zarar ediyorum. 10 kez mail attım hep otomatik cevap 5 saat oldu. bekliyorum. Bu kadar geç geleceğini bilsem hiç bulaşmazdım

Bitay Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 1 sa 57 dk
07 Ekim 2022 18:18

Merhaba , Talebinizi ilgili ekibimize iletiyoruz. En kısa sürede iletişim bilgilerinizden ulaşım sağlayacağız. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla Bitay Destek Ekibi [email protected] 0 (850) 466 66 00

10 Ekim 2022 15:40
11 Ekim 2022 12:16

Bitay Alım Satım İşlemlerine Kapattı

9 saat önce

Bitay'ın arkadaş davet et, Bitay kazan kampanyasından fenomen hesaplarımı kullanarak sınırlı sayıda onaylı üye getirdim. Bugün Bitay coinlerin kilidi açıldı, fakat Bitay coinleri satamıyorum. İşlemlere hesabım kapatılmış. Hesaptaki tüm bilgiler bana ait, hatta telefon adıma kayıtlı kimlik onayım da...

Bitay Para Çekme Sorunu

30 Haziran

Merhabalar. Ben Bitay isimli platformdan para çekmeye çalışırken TRY çek butonuna basılamıyor Sadece bende mi yoksa diğer bitay kullanıcılarında da oluyor mu bilmiyorum. Lütfen bana bu konuda yardım edin. İletişim E-postam: Se*********@gmail.com .

Bitay Para Çekme Şikayet

30 Haziran

Bayramda bizi mağdur ettiniz para bir türlü yatmıyor para bugün 5 sefer aradım 4 sefer mail attım ve halen yatan para yok Bayram üzeri bu kadar mağdur etmeniz hiç güzel değil bugün kaç oldu. Aramam yazmam yeter artık bir yardımcı olur. Her aradığımızda ilgileniyoruz diyorsunuz ve öylece kalıyor

0 Yorum

Bitay Şikayetvar üye markasıdır