Bitay Kyc Onayı Son Aşamada Takılı Kaldım

29 Mart

Bitay'da kyc sorunu yaşıyorum. Sisteme 1 yıldan uzun bir süredir üyeyim. Kyc tüm adımları tamamladım. Bir tek ikametgah adresi kalmış. Edevlet ® üzerinden bitay'da belirtilen adımları izleyerek ikametgah belgemi indirdim. T.C. Kimlik numaramı ve belge numarasını doğru bir şekilde girmeme rağmen onaylama ikonuna tıklanmıyor. Uygulamayı indirdim ve oradan da denedim. Herhangi bir değişiklik olmadı. Çark çevirmek ya da referans ile Çark çevirme hakkı kazanmak istiyorum. Ancak kyc'nın son adımı tamamlanmadığı için hiçbir işlem yapamıyorum. Site içinden ve mail aracılığıyla müşteri hizmetlerine yazdım. Ancak herhangi bir aksiyon sağlanmadı. Lütfen ilgilenir misiniz? Sadece son bir adım kalmış.

İçeride 47 TL değerinde 100 bitay bakiyem bulunuyor. Onu çekmek istiyorum ancak minimum çekimin 100 TL olduğu söyleniyor. Eğer sorunum çözülürse 100 TL tamamlayarak çekmeyi düşünüyorum ama bu konuda sizden net bir yanıt almam gerekiyor. 60 TL yükleyerek içerideki bakiyemi çekmemde herhangi bir sakınca var mı? Bir de kyc'nın son aşamasıyla ilgilenmenizi talep ediyorum, çünkü adımları doğru bir şekilde izlememe rağmen tıklanmıyor.

Bitay Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 1 sa 57 dk
29 Mart 11:15

Merhaba , Talebinizi ilgili ekibimize iletiyoruz. En kısa sürede iletişim bilgilerinizden ulaşım sağlayacağız. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla Bitay Destek Ekibi [email protected] 0 (850) 466 66 00

31 Mart 14:36

Sn. Ayşe N. Temsilcimiz yaşadığınız problemi gidermek adına sizi aradı ancak müsait olmadığınız için sizinle görüşme şansı bulamadı. Destek ekibimiz sizi gün içinde yeniden arayacağını bilgilerinize sunuyor, sağlıklı günler diliyoruz. Saygılarımızla Bitay Destek Ekibi

17 Nisan 15:42

Sn. Ayşe N. Size yaptığımız aramalara yanıt alamadık. Çağrı merkezimizden bize 7/24 ulaşabilirsiniz. Size memnuniyetle yardımcı olmaya hazırız. Konuyu bilgilerinize sunar, sağlıklı günler dileriz.

26 Nisan 17:53

Bitay Adres Onaylanmaması Yardımcı Olun Lütfen

10 Nisan

Bitay uygulamasında V3 doğrulama adımında adresimi onayla tuşuna tıklıyorum. Sayfa ne ileri gidiyor ne de herhangi bir işlem yapıyor sorunun çözülmesini arz ederim. Bitay'da kyc sorunu yaşıyorum. Kyc tüm adımları tamamladım. Bir tek ikametgah adresi kalmış. E-Devlet ® üzerinden bitay'da belirtilen a...

Bitay Adres Doğrulama (V3) Adımında İşlem Yapılmıyor

30 Mart

13 Aralık 2022
"İlgi ve alakalarından dolayı teşekkürler problemim çözüldü"
Bitay Teknoloji Cüzdan Uyuşmazlığı
Bitay Teknoloji Cüzdan Uyuşmazlığı