Birleşik Ödeme Hizmetleri Birleşik Ödeme Sistemleri Para Transferi Gerçekleşmiyor

05 Mayıs

P46597209 müşteri numarası ile wise ® müşterisiydim. 25 Nisan günü arkadaşıma Wise aracılığıyla para göndermeye çalıştım. 196,000 TL. Bu para o zaman 8,000 Sterlin yapıyordu. Wise gönderimi yüksek görüp arkadaşımın hesabını kapatmış. Ve parayı da 10 gün içinde tekrar hesaba Türk Lirası olarak iade edeceklerini söylüyorlar. Ve bugün 5 Mayıs, halen para ortada yok. Ve seçim var, gün geçtikçe para değer kaybediyor. Wise firmasının Türkiye'deki partneri olan Birleşik Ödeme Hizmetlerini arıyorum bir çözüm bulamıyorum. Bu paranın o tarihten elime geçinceye kadar oluşacak tüm zararları için mahkemeye gidip dava hakkımı kullanacağım.

Merhaba Barış Bey, Öncelikle yaşamış olduğunuz sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. Talebinize istinaden yetkili arkadaşlarımız tarafınıza geri dönüş sağlayacaklardır. Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz, Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla.

Merhaba Barış Bey Talebinize istinaden yetkili arkadaşlarımız ile görüşme sağladığınızı ve işlemleriniz hakkında bilgi verildiği görülmektedir. Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla.

Birleşik Ödeme Hizmetleri Hesaba Para Girişi

5 gün önce

20.09.2023 tarihinde birleşik ödeme hizmetleri tarafından hesabıma 2541.25 TL giriş oldu. Tutar bana ait değildir. Göndericiye iadesini talep ediyorum. Herhangi bir mesuliyet kabul etmiyorum. Geri dönüş sağlanıp bir açıklama yapılmasını talep ediyorum.

Birleşik Ödeme Hizmetleri 1 Haftadır Şikayet Yaşıyoruz

1 hafta önce

United payment sanal pos ile ilgili son 1 haftadır şikayet yasıyoruz. Zararda olduğumuz paraları geçiyoruz gram ilgilenmiyorlar hiçbir şekilde geri dönüş yapmıyorlar. Markamız zedeleniyor ve umurlarında değil acilen sorunumuzun çözülmesini istiyorum. Acil dönüş bekliyorum

1 Yorum

Özcan

Merhabalar. Herhangi bir iade sizlere yapıldı mi acaba?

Birleşik Ödeme Hizmetleri Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı