Birevim Parayı Vermemesi
32.501görüntüleme
Birincisi taşıt değil projemiz ev finansmanıydı. İkincisi 2.5 yıl paramızı bir güzel kullanıp değerlendirip 2.5 yıl sonunda sizin teslimatı gerçekleştirmemeniz mayıs deyip 4 ay sonra ödeyeceğiz deyip oyalamanız yüzünden ayrılmamıza rağmen 5 bin küsur paramızı kestiniz. Zaten hakkımız olan bizim olan parayı 80 gün sonra üstelik eksik bir şekilde iade edip bir de bizden teşekkür etmemizi mi bekliyorsunuz? Teslimat yapılmadığında adam yerine koyup bir kere bile aramayan genel merkezinizin Şikayetimizi çekmemiz için aylar sonra araması da cabası. Asla hiç kimseye tavsiye etmiyorum. Emeklerimiz birikimimiz heba oldu altınımızı bozup girdik bir de. Hakkımı asla helal etmiyorum Allah'ından bulsunlar.
Birevim'e 2 buçuk yıl önce girdik bizi ikna etmek için söylemedikleri kalmadı mayıs ayında teslimatımız vardı şimdi pandemiden dolayı teslimatı kafalarına göre 4 ay ertelediklerini söylediler biz bir ay bile ödemelerimizi aksatmamışken fatura bize kesildi. Bir de bunu sanki biz ertelenmesini istiyormuşuz gibi kağıt imzalatmaya çalıştılar hiçbir şekilde güven kalmadığı için ayrılma kararı aldık. Avukata sordurduk faizle alma hakkınız var ama hem dava uzun sürer hem de zaten faizi bana ödeyeceksiniz dedi kağıtları imzaladık çıktık ve bize ödemenin 80 iş gününde yapılacağı söylendi yaklaşık 3 ayı buluyor zaten bu haksızlık zaten paramızı 2.5 yıl işlettiler altın olarak saklasam bir sürü karım vardı resmen zarar ettik.
Ödemenin 10 gün içinde yapılmasını istiyorum! Sorun şu ki tamamen firmaya güven kalmadı biz proje masraflarımızın hepsini istedik ama 5 bin küsur kesileceği söylendi merkezden aranmasını ve kabul etmediğimizi söyledik ama ne arayan var ne soran biz Birevim'e girerken sahibini güvenilir bulduğumuz için girmiştik ne zorluklarla ödedik ama şimdi hem bizim paralarımızı kullanıp hem teslimatımızı zamanında yapmadı hakkımızı helal etmiyoruz. 4 ay erteleme demek kimsenin ev alamaması demek ev fiyatları bir ayda bile artıyor farkında değiller herhalde. 10 gün içinde inşallah paramızı yatırırlar. Yoksa Cumhurbaşkanlığına yazacağım Twitter ®'dan da yazacağım her yere başvuracağım.