Birevim Hakkım Olanı İstiyorum.
19.475görüntüleme
Mehtap 30 Ekim 2021 21:40

Birevim10 Şubat 12:13
Değerli Tasarruf Sahibi, Birlikte Tasarruf Finansı yöntemiyle bugüne dek Konut finansmanı için yapmış olduğunuz toplam tasarruf tutarınız 04 / 02 / 2022 tarihinde tarafınıza iade edilmiştir. Birlikte Tasarruf Finansı yöntemine göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. BİREVİM olarak, sizleri sosyal girişimci olarak tanımlıyor, Birlikte Tasarruf sürecinize dair tüm görüş ve önerilerinizi sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek adına titizlikle değerlendiriyoruz. BİREVİM ile tanıştığınız ilk andan, iadenizi aldığınız ana kadar yaşadığınız deneyimleri, memnuniyetinizi veya düzelmesini istediğiniz süreçleri https://www.birevim.com/iletisim.html adresi üzerinden bize iletebilirsiniz. BİREVİM #BirlikteMümkün
01.05.2019 tarihinde Birevim'e girdim. Başlangıçta o kadar güzel. Karşılandım ki sonrası 29. Ay da teslimatım vardı. Kuralarda çıkmadım ama 2021 Eylül ayı teslimat günümdü. Ekim ayı oldu beni arayan olmadı. Ben arıyorum dört ay sonra vereceğiz dediler. BDDK ® ya suç attılar o yüzden dediler. Sonrasında itiraf edip taksit ödemeyenler oldu o yüzden dediler. Ama ben her ay düzenli bir şekilde ödememi yaptım. Ödeme yapabilmek için kredi bile çektim. Gecen sene ev aldık elden borç ve kredi çektik. Birevim'e bildirdik ve kendi üzerinize yapın biz para teslimatı yapacağız dediler. Borçlular arayıp duruyor bir yandan kredi borçları ama paramı alamıyorum. Şubeye gittim geri çekileceğimi söyledim. Teslimat günüm geçtiği için çalışma bedelinin %30unu keseceklerini söylediler. 28.500odemistik. Toplamda 92 bin ödedik 85 bin veriyorlardı l. Ama 80 -120 gün içinde denildi. Bizde o kadar zamanımız olmadığı için ihtarname çektik. Sonuç tabii ki hüsran. 28.500 ü komple kesmişler ve Şubat 4 teslimat diyorlar. Ne yapacağımızı şaşırdık. Arıyorum düzeltmiyorlar. Şubedekiler bile tamamının kesilmesine şaşırdı. Ama genel müdürlük dalga geçer gibi yapabileceğimiz bir şey yok diyor. Ben bunun peşini bırakmayacağım. Çünkü yemeden içmeden kesip te her ay geciktirmeden taksitimi ödedim bir ay bile gecikme olmasın diye. Mağduriyetimin giderilmesini arz ederim.