Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Birebin ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Güngör sonuçtan hiç memnun değil

Birebin Üyelik İptal İşlemi

Güngör
Güngör 19 Ocak 13:34

Üyelik iptal işlemi 70935078 numaralı üyeyim üyelik iptali için arıyorum binbir türlü bahane sunuyorlar dilekçe tamam da kimlik fotokopisi ne? Girmeye giriyorsunuz ama çıkışınız yok güvenilir bir site kesinlikle kesinlikle değil.

Birebin Logo
Birebin19 Ocak 16:12
Güngör
Güngör19 Ocak 16:47

Bit kadar yazı yazıp sonra okumadınız mı demek üye olurken kimlik ön ve arka yüzü istemiyorsunuz ki zaten o zaman üye olmam çıkarken neden istiyorsunuz size neden güveneyim kimlik fotokopisiyle her şeyi yaparsınız siz bu kadar zorladığınıza göre

28 Aralık 2022

Birebin Kalıcı Üyelik İptali

70570654 üye numaralı 'Birebin' hesabımı defalarca (0216) 630 63 83 telefon numarasından müşteri iletişim merkezini aramama rağmen, kalıcı olarak bir daha açılmasını engellenmesini istememe rağmen, bahis oyunlarından uzak durmak istememe rağmen bir türlü yardımcı olmuyorlar. Bahis oyunlarına zaafiye...

17 Ekim 2022

Birebin.com Üyelik İptali

birebin.comdan üyelik iptali talep ettim ama işi zorlaştırmak için a4 kağıda ıslak imza ve resim istediler. Hesap açılırken hiçbir şey talep edilmezken hesap kapatırken bu kadar zorluk neden? İşimi çözün hesabımı kapatın sizin sitenizde hesabımın olmasını istemiyorum zaten site ve çalışanları olarak...

3 Destekçi
15 Ekim 2022

Birebin Üyelik İptali İstiyorum

Birebin üyeliğimi iptal edemiyorum sizden ricam üyeliğimin iptalini sağlamanız daha önce birçok şikayetimin sonuca vardığını gördüm aynı şekilde sorunun sizlerin sayesinde giderileceğine inanıyorum şimdiden çok teşekkür ederim iyi günler diliyorum.👏👏.

2 Destekçi
17 Eylül 2022

Birebin Üyelik İptali Etmiyorlar

70968969 numaralı üyelik için en az 4 defa iptal edin diye müracaat ettim hâlâ hesabım aktif lütfen hesabımı kapatın yoksa yasal olarak hakkımı arayacağım. Kaç defa iptal ettim ve hâlâ aktif derhal kapatın bu kadar ilgisizlik nedir kumar kötü bir şey artık kesinlikle oynamam

1 Destekçi
11 Nisan 2022

Birebin Üyelik İptali Yapmıyor!

Üyeliğimin sonsuza denk iptal olmasın istiyorum üye numara 70857*** bu konu ilgi uyardım siz buna rağmen halen üyeliğim iptal etmediniz dilekçe bile gönderdim mail adresimde yazlı olarak da ilettim siz buna rağmen herhangi bir şey yapmadınız.