Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Birebin ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Emir sonuçtan hiç memnun değil

• profile
1 Destekçi

Birebin 250 TL Bonus Hediye

Emir
Emir 05 Şubat 02:31

Çok saçma bir site. Üye olanlara anında 250 TL verilecek diyor ancak Alt detayları var. Sırf müşteri çekmek için. Sizden kupon oynayacağıma m** oynarım daha iyi. Adamlar kupon vereceğiz diyorsa bir şart Yok. Yeni üyelere 250 TL Bonus diyorsunuz ve 100 TL yatırmamızı istiyorsunuz bu kampanya size müşteri getirmez aksine azaltır dikkat edin yazık size!

Birebin Logo
Birebin06 Şubat 09:46
  • profile
1 Destekçi

1 hafta önce

Birebin Hak Edilen Puan Yüklemesini Yapmadı

Binlerce tl oyunlara katılım sağlamama rağmen hak ettiğim hediye puan yüklemelerini alamadım. Müşteri temsilcileri yeterli bilgi seviyesine sahip değil ve bilgi aktarımı sağlıklı olmuyor. Üyeliğimi komple sildirdim. Verilerim ile beraber bir daha da dönmeye niyetim yok.

1 hafta önce

Birebin Üyelik Kaydım Görünmüyor

Siteye üye olduğum halde üyeliğiniz bulunmuyor. Üyelik bilgilerini göremiyoruz diyorlar. Mail attım hala dönüş olmadı. Konuyla ilgilenirler inşallah böyle saçma sapan bir sistem var anlamış değilim. İlk defa böyle bir cevapla karşılaştım. Böyle müşteri tutamazsınız.

Cem
2 hafta önce

Birebin Paramı Öde, Ödendi Yazıyorsun Hesapta Para Yok

Birebin bahis sitesinden hesabıma para gönderdim, ödendi diye yazıyor fakat hesabımda para yok. Saatlerdir ulaşabileceğim hiçbir muhatap yok. Telefonlara cevap veren, maillere cevap veren kimse yok. Tam bir fiyasko. Sanki yasadışı bahis şirketi gibi, sayelerinde yanıltılmış gibi hissettim sabah saba...

3 hafta önce

Birebin Kötü müşteri Memnuniyeti

Üye olduğumdan bu yana 1 kere bile kayıp bonusu vermediler. Asla müşteri memnuniyeti yok. Sitedeki canlı destek bölümü aktif bile değil. Geri dönüş yapmanıza gerek yok saygıdeğer Birebin ailesi. Ya güzel bir Bonus yatırın hesabıma ya da üyeliğimi iptal edin. Üye no:70941755

4 hafta önce

Birebin Yanlış Seçimler Yapılmasına Sebep Oluyorlar

Uygulama yanlış seçimler yapılmasına sebep oluyorlar. Kendi mobil uygulamalarını canlı yayında kullanmaya çalışsınlar da, nasıl bir uygulama olduğunu anlasınlar. Uygulama yüzünden yanlış seçimler yaptım. Bunun herhangi bir geri dönüşü de olmuyor.