Birevim Teslimat Mağduriyeti Yaşadım

Birevim Teslimat Mağduriyeti Yaşadım
Ahmed
03 Eylül 18:41

Birevim ödememi alamıyorum. Şubat 2024'teki olan teslimatımı çeşitli bahanelerle ileri tarihe attılar. Geçen ay son olarak motor almak için anlaştık, Eylül'ün 1 ile 10 arası teslimat yaparız dendi. İki defa evrak teslim edip imzaladığım halde bugün yine eksik var dediler. Tekrar imzaya gittim. Şimdi de diyorlar ki ödemeler 20'sinden sonra. Şubat 2024'ten beri paramı kullanıyorlar. Evraklarım tam olduğu halde teslimatımı yapmıyorlar.

01 Ekim 16:05

Birevim teslimat sorunu Her seferinde bir evrak eksik deniliyor Bir önce ilgilenen temsilci yanlış bilgi vermiş deniliyor Daha önce görüştüğünüz temsilci evrak girişi yapmamış Veya evrak girmiş gün talep etmemiş deniliyor Ağustos tan beri sallıyorlar

26 Eylül 11:54

Teslimatımı yapmıyorlar Şubat ta olan teslimatım için büyün evrakları teslim etmeme rağmen hala ödememi yapmıyorlar

Ağustos ayında evrakları hazırladık

Şirketimiz ayın 20 si ile 30 u arası ödeme yapıyor Ay planlaması aybaşında yapılıyor dediler

Eylül ayı girdi evrakları verdim

Motor alacağım için proforma fatura istediler Hangi firmaya gittiysem Birevim i duyan ödeme yapmıyorlar diye vermedi En son yalvar yakar bir firma dan aldım Onu da teslim ettim Hala ödeme yapmıyorlar

09 Eylül 18:01 (Şikayetten 5 gün sonra)
Ahmed
26 Eylül 19:21

Şimdi de Ekim in ilk haftası ödeme yapabiliriz diyorlar Halbuki daha önce 20-30 arası harici ödeme yapılmıyor denmeişti

Birarabam Müşteri Memnuniyetsizliği Ve Sorunlar

21 Ağustos 05:30