20 Ekim 2022

Merhaba daha önce de yazdım bu bilmem kaçıncı şikayet bildirişim yine yazıyorum ve çözüme kavuşana kadar da yazmaya devam edeceğim. Yurt dışında yaşıyorum yaklaşık 1 aydır bipten her yöne arama yapamıyorum BİP'e kayıtlı sim kart hatası alıyorum. (arama başlatabilmeniz ve alabilmeniz için, BİP'e kayıtlı sim kartınız telefonunuzda takılı ve Wi-Fi kapalıyken uygulamayı yeniden açmanız gerekmektedir.") Telefonumda BİP'e kayıtlı numaram olan sim kartım takılı her yöne 1000 dakikam var internetim var Wi-Fi de kapalı ama olmuyor arama yapamıyorum. Uygulamayı sildim tekrar yükledim sim kartı defalarca çıkarıp taktım BİP destek bölümünden i***@bip.com a defalarca konu ile ilgili mail attım ama maalesef çözülemedi. Lütfen yardımcı olur musunuz. Sık sık Türkiye'yi aramam gerekiyor annem yaşlı ve hasta WhatsApp ® ya da başka bir uygulama kullanamıyor rica ediyorum tekrar her yöne arama yapabilmemi sağlayın. Annelerin hatırı için...

BiP Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 5 sa 16 dk
BiP Logo
21 Ekim 2022 02:00

Değerli Müşterimiz, İlettiğiniz konuyla ilgili inceleme yaparak size bilgi vereceğiz. BiP'le ilgili tüm talep ve sorularınız için uygulama içerisinden "BiP - Daha Fazla- Ayarlar - Yardım - BiP Destek" adımlarını takip ederek bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, BiP Destek Ekibi

BiP Logo
22 Ekim 2022 14:42
Yusuf
22 Ekim 2022 14:51
Bip'ten Yurt Dışında Her Yöne Arama Yapılamıyor

Defalarca mail attım info @ bip.com a kusura bakmayın ama ancak yönlendirme yapıyorsunuz şuraya mail atın buraya yazın telefon modelim Samsung s10 Plus ekranıma gelen hatayıda daha önce yükledim bunu görebildiğini sanıyorum sizden ricam tekrardan arama yapmamı sağlayın

BiP Görüntülü Konuşma Yapamıyorum

28 Ağustos

Görüntülü konuşma yaparken her 10 veya 5 dakikada bir kendiliğinden kapanıyor. Bazen görüntüler açılmıyor. Arkadaşlarım ben kapattım. Sanıyor mesajlar geç gidiyor internet olmasına rağmen mesajlar geç gidiyor, internet olmasına rağmen bazı videolar ve resimler gitmiyor.

BİP Ödül Avcıları Yenilenmiyor

17 Ağustos

BİP ödül avcıları bir kere ödül aldım başka alamadım çünkü her ay yenilenmesi gerekirken yenilenmiştir bipten bir kere alınca dakika yüklemek gerekiyor fakat dakika yüklemedikçe ödül avcıları yenilenmiyor ondan dolayı verilen görevleri yerine getiremiyorum

BİP Yıldızları İlk 25.000 Kişi Arasına Giremedin Yalanı

01 Ağustos

BİP Yıldızları İlk 25.000 kişi arasına giremedin yalanı BİP yıldızları adlı serviste saat 00.26 olmasına rağmen 25.000 kişi arasına giremedim ben bunun açık bir şekilde yalan olduğunu düşünüyorum. Bilerek yapılan bir şeydir 26 dakikada serviste doluluk oranı nasıl %100 olabilir.

BİP Yıldızları İlk 25.000 Kişi Arasına Giremedin Yalanı

BiP Bipten Her Yöne Arama Yapamıyorum

26 Temmuz

Bipten her yöne arama yapacakken ( bir hata oluştu lütfen tekrar deneyin. Yazısı çıkıyor. İnternetim ve dakikam da olduğu halde lütfen yardım edin

0 Yorum

BiP Şikayetvar üye markasıdır