BiP Turkcell Yıldızları 1 GB Hediyem Gönderilmiyor

Merhaba daha önce de yazdım bu bilmem kaçıncı şikayet bildirişim yine yazıyorum ve çözüme kavuşana kadar da yazmaya devam edeceğim. Yurt dışında yaşıyorum yaklaşık 1 aydır bipten her yöne arama yapamıyorum BİP'e kayıtlı sim kart hatası alıyorum. (arama başlatabilmeniz ve alabilmeniz için, BİP'e kayıtlı sim kartınız telefonunuzda takılı ve Wi-Fi kapalıyken uygulamayı yeniden açmanız gerekmektedir.") Telefonumda BİP'e kayıtlı numaram olan sim kartım takılı her yöne 1000 dakikam var internetim var Wi-Fi de kapalı ama olmuyor arama yapamıyorum. Uygulamayı sildim tekrar yükledim sim kartı defalarca çıkarıp taktım BİP destek bölümünden i***@bip.com a defalarca konu ile ilgili mail attım ama maalesef çözülemedi. Lütfen yardımcı olur musunuz. Sık sık Türkiye'yi aramam gerekiyor annem yaşlı ve hasta WhatsApp ® ya da başka bir uygulama kullanamıyor rica ediyorum tekrar her yöne arama yapabilmemi sağlayın. Annelerin hatırı için...
Görüntülü konuşma yaparken her 10 veya 5 dakikada bir kendiliğinden kapanıyor. Bazen görüntüler açılmıyor. Arkadaşlarım ben kapattım. Sanıyor mesajlar geç gidiyor internet olmasına rağmen mesajlar geç gidiyor, internet olmasına rağmen bazı videolar ve resimler gitmiyor.
BİP ödül avcıları bir kere ödül aldım başka alamadım çünkü her ay yenilenmesi gerekirken yenilenmiştir bipten bir kere alınca dakika yüklemek gerekiyor fakat dakika yüklemedikçe ödül avcıları yenilenmiyor ondan dolayı verilen görevleri yerine getiremiyorum
BİP Yıldızları İlk 25.000 kişi arasına giremedin yalanı BİP yıldızları adlı serviste saat 00.26 olmasına rağmen 25.000 kişi arasına giremedim ben bunun açık bir şekilde yalan olduğunu düşünüyorum. Bilerek yapılan bir şeydir 26 dakikada serviste doluluk oranı nasıl %100 olabilir.
Bipten her yöne arama yapacakken ( bir hata oluştu lütfen tekrar deneyin. Yazısı çıkıyor. İnternetim ve dakikam da olduğu halde lütfen yardım edin
0 Yorum