BİP Emülatörde Kullanılamama Durumu

20 Mayıs

Merhaba,

Bilgisayarımda emülatör kullanıyorum. BİP uygulamasını indirdim fakat emülatörde çalışmadığına dair hata aldım. Bu sorunun nedenini ve çözümünü öğrenmek istiyorum.

BİP uygulamasını emülatörde kullanabilmek için ne yapmam gerekiyor? Emülatör desteği sağlamayı düşünüyor musunuz? Bu konuda yardımcı olmanızı rica ediyorum.

Teşekkürler.

BiP Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 5 sa 15 dk
BiP Logo
21 Mayıs 01:02

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, BiP Destek Ekibi

BiP Logo
30 Mayıs 15:52

Merhaba Abdulkadir Bey, BiP'le ilgili tüm talep ve sorularınız için uygulama içerisinden "BiP - Daha Fazla- Ayarlar - Yardım - BiP Destek" adımlarını takip ederek bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, BiP Destek Ekibi

BİP Bilgisayar Üzerinde Javascript Hatası

25 Haziran

BİP daha öncesinde normal bir şekilde kullanırken artık bilgisayar üzerinede javascript hatası veriyor. Tamamen silip tekrar kurulum yapmamıza rağmen yine aynı hatayı alıyoruz. Farklı bilgisayarlarda da aynı hatayı alıyoruz. Bu sorunun çözümü için yardımlarınızı bekliyoruz.

BİP Bilgisayar Üzerinde Javascript Hatası

BiP Web Eşleşme Sorunu

12 Haziran

Merhaba telefon ve bilgisayarımda uygulama güncel olmasına rağmen BİP web eşleşme sağlayamıyorum bir çok yerden çözüm için BİP yardımdan şansımı denediğim halde hiçbir geri dönüş ve çözüm alamadım acil sorunumun giderilmesi için dönüş bekliyorum. Üstelik bu durum tüm çalışmamı etkiledi. BİP üzerinde...

0 Yorum

BiP Şikayetvar üye markasıdır