BİP'e giriş yapamıyorum sunucu hücresel veri hatası, limit aşımı diye bir yazı çıkıyor giriş olmuyor yardımcı olur musunuz kaç gündür giremiyorum sadece çıkış yaptığım halde böyle oldu hesabıma nasıl gireceğim acil yardım eder misiniz girmem gerekiyor lütfen
Devamını Oku
Tekrar giriş yapmak istedim ama kod gönderilmedi. Şimdiyse Wi-Fi bağlantısı ve hücresel veri açık olduğu halde server hatası veriyor. Hesabı silmedim sadece çıkış yaptım. Aylar önce yaşadığım sorunu tekrar yaşıyorum. Hesabıma giriş yapmak istiyorum. Bu sorunu şimdi de halletmenizi bekliyorum.
Devamını Oku
BİP'e giriş yapamıyorum sunucu hücresel veri hatası, limit aşımı diye bir yazı çıkıyor giriş olmuyor yardımcı olur musunuz kaç gündür giremiyorum sadece çıkış yaptığım halde böyle oldu hesabıma nasıl gireceğim acil yardım eder misiniz girmem gerekiyor yardım bekliyorum acil