BİP Bir Sohbet Vip Üyesi Olamıyorum

21 Mayıs

23 Mayıs 23:50

BİP bisohbet uygulaması Vip üye olamıyorum. Çok yakında sen de Vip özelliklerinden faydalanacaksın yazıyor. Fakat bu soruna bir çözüm bulamadım. Lütfen ilgili birim ilgilensin. Vip üye olmak istiyorum. Bu konuda bana dönüş yapılmasını rica ediyorum. Uzun süredir böyle düzeltilmesini talep ediyorum. Artık geri dönüş yapacak mısınız uygulama yapmıyorsunuz takip etmiyorsunuz!

21 Mayıs 23:23

BİP bisohbet uygulaması Vip üye olamıyorum. Çok yakında sen de Vip özelliklerinden faydalanacaksın yazıyor fakat bu soruna bir çözüm bulamadım. Lütfen ilgili birim ilgilensin. Vip üye olmak istiyorum. Bu konuda bana dönüş yapılmasını rica ediyorum teşekkürler çözüm bekliyoruz

BiP Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 5 sa 15 dk
BiP Logo
21 Mayıs 12:12

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, BiP Destek Ekibi

Şikayet
23 Mayıs 23:51

Bilgi mi vereceksiniz? Kaç ay sonra? Çözümü kaç yıl sürecek peki?

BiP Logo
24 Mayıs 16:12

BİP Vip Üyelik Yapamıyorum!

13 Haziran

BİP bisohbet vip üyelik yapamıyorum. Ve herhangi bir çözüm de olmadı. Lütfen sorunun düzeltilmesini talep ediyorum. Vip üye ol seçeneği çıkıyor yalnız buton bir türlü aktif olmuyor. Hattımda yeterli miktarda para da mevcut tanımlı kart mı gerekiyor. İvedilikle çözüm bekliyorum.

BİP Bisohbet Vip Üyelik

17 Mayıs

BİP Bisohbet Vip Üyelik

Bip Bisohbet Vip Üye

24 Mart

BİP bisohbet uygulaması Vip üye olamıyorum. Çok yakında sende Vip özelliklerinden faydalanacaksın yazıyor fakat bu soruna bir çözüm bulamadım. Lütfen ilgili birim ilgilensin. Vip üye olmak istiyorum. Bu konuda bana dönüş yapılmasını rica ediyorum teşekkürler

0 Yorum

BiP Şikayetvar üye markasıdır