BinanceŞikayetvar üye markasıdır

• Videolu

Binance Cüzdan Bakiye Sıfırlanmış

Cumali
22 Ağustos 2021

Binance Cüzdanımda aldığım shiba görünmüyor. Bakiye 0 olarak görünüyor. Koskoca Binance 'nin böyle hatalar yapması beni gerçekten endişelendirdi. Al sat yapıyor olaydım şu an bayağı zarardaydım. En kısa zamanda Binance' den feragat edeceğim. Bir daha kullanmayacağım.

Binance Tr Global Eşleştirme

Hasancan
22 Ağustos 2021

Benim 2 tane Binance TR hesabım gözüküyor. Kullanmadığım hesabım Binance globale bağlı. Bu nedenle kullandığım hesapla Binance global hesabını bağlayamıyorum. Hesabınız başka bir hesapla eşleştirilmiştir uyarısı geliyor.

Binance Tr Global Eşleştirme

Binance Hesap Bakiyesi 0 Gözüküyor

Elif
22 Ağustos 2021

3 gün önce Binance hesabımdan çıkış yapıldığını fark ettim tekrardan giriş yaptım fakat cüzdan bakiyem 0 gözüküyor hala çözülmedi bu sorun kimle muhatap olacağım bilmiyorum hesap yeni açılmış gibi kimlik doğrulanma yapılmamış gözüküyor nasıl çözebilirim?

Binance Binans Hesabımda Bakiyem Gorunmuyor

Yonca
22 Ağustos 2021

19 Ağustos 2021'de Binance hesabımı açtım. Onay kodu ile giriş yapmamı istedi. Telefonuma gelen onay kodu ile giriş yaptım. Binance açıldığında bütün varlıklarım sıfır görünüyordu. Üzerinden 24 saat geçmesine rağmen hala varlıklarım görünmüyor. Bana yardımcı olmanızı talep ediyorum.

Binance Chz Çekiminde Hata Veriyor

Berat
22 Ağustos 2021

Chz mi çekmek istiyorum. 2 gündür rezillik çekiyorum. Kabul etmiyor ancak uğraşıyorum. Kabul etmiyor hiç. Yardım edin lütfen uğraştığımla kalıyorum ancak netten video izledim aynısını yapıyorum hata veriyor. Yetkili kişi yardımcı olsun bunaldım. İyice paramı alamayınca.

Binance Hesap Devre Dışı Bırakıldı

Emre
21 Ağustos 2021

Hesabım bir anda devre dışı bırakıldı. Böyle saçma sapan bir şey olamaz! Derhal çözülmesini talep ediyorum. Bu kadar önemli bir zamanda kar satışı yapamadım bunun sorumlusu kim olacak? Hiçbir şey yapmama rağmen durduk yere neden böyle oldu? Gerçekten hangi borsaya güveneceğiz?

Binance İşlemler Donma Yapıyor

Dursun
21 Ağustos 2021

İnternetim açık her şey normal Binance global fiyatları doğru göstermiyor donmuş verileri yükleyemiyor, giriş-çıkış yaptım aynı. İnternetim açık ve full, İnternet ile alakalı olması imkansız ama buna rağmen girişte önce güncel gösteriyor sonra siyah renk oluyor rakamlar ve donuyor göstermiyor doğru ...

Binance Bnb Dönüştürme Hatası!

İmam
21 Ağustos 2021

Uzun zamandır hiçbir şekilde küçük varlıklarımı bnb ye dönüştüremiyorum her defasında askıya alındı gibi saçma bir uyarı çıkıyor Play Store'den da yazdım umarım artık bir iyileştirme yaparsınız.

Atakan
21 Ağustos 2021

Binance mobil kimlik doğrulama doğrulanmasına rağmen e-postamın yanında başarısız yazıyor işlem yapamıyorum (PC'den girince doğrulandı gözüküyor) sadece Binance mobil de başarısız yazıyor farklı IP olduğu için bildirim geliyor Sebebini acilen çözülmesini istiyorum.

Binance Tr 'de Olan bnb'ye Dönüştürmede Askıya Alınma

Muhammet
21 Ağustos 2021

Binance TR 'de kalan küsuratları bnb' ye çevirmek istiyorum ama neden de dönüştürme askıya alındı diyor madem çevrilmeyecek küsurat kalmasın onlarda satılsın. Bu kadar saçma bir sistem olamaz ya. Bütün kullanıcıların küsurat katını toplasak dünya para eder. Bir an önce düzeltilsin.

Binance 'den Transfer Ücreti Alınıyor

Hakan
21 Ağustos 2021

10 defadan fazla Binance TR den Binance ye para aktarıyorum sürekli 40-50 TL arası transfer ücreti alınıyor. 1 defaya mahsus deyip ses çıkarmadım ama her transfer yaptığımda ücret kesiliyor en son 60 TL kesildi derhal çözüm bulunsun bu nedir ya kazandığımızı bu seferde transfer veriyoruz.

Binance Hesabıma Giriş Yapamamam

Naci
21 Ağustos 2021

Hesabıma giriş yapamıyorum yeni şifre istiyorum yazılım güncellemesi diyor daha sonra tekrar deneyin diyor bu konuda ne yapabilirim sizden ricam bu konu hakkında bana yardımcı olmanız sevinirim.

Binance Tr'de Bakiyede Gözüken Para Var Ama Yok

Kibar
21 Ağustos 2021

Binance TR'de bakiyede toplam değerde para olmasına rağmen çekme işleminde yetersiz bakiye diyor. Bakiyede para var ama USD satmaya çalıştığında para yok gözüküyor. Paramı çekmek istiyorum ama çekemiyorum.

Binance Hesabım Çalındı Yardım Edin

Nevzat
21 Ağustos 2021

Binance hesabıma giriş yapamıyorum yardım edin lütfen çalındı şifremi giremiyorum email adresim birlikte giriş yapamıyorum Binance’de paramda vardı yardım eder misiniz ne yapmam gerekiyor her türlü deniyorum olmuyor. Umarım bana yardım ederseniz bir çözüm.

Binance Kripto Paramı Bozduramıyorum

Ayşenur
21 Ağustos 2021

Binance kripto paramı bozduramıyorum, dear user, aş ve perform ile başlayan hatayı veriyor konumunuz ABD ipsi deyip duruyor. Türkiye'de yaşıyorum? Bu sorun çözülene kadar kârım zarara dönüştü. Destek birimi de ilgilenmiyor.

Binance Kripto Paramı Bozduramıyorum

Binance Mail Doğrulama Kodu

Ramazan
21 Ağustos 2021

"Süreci baştan sona takip edip ilgilenen arkadaşlara çok teşekkür ederim."

2 gün önce telefonum arıza verdi. Ardından yazılım yüklenmesi gerektiği söylendi. Yüklensin dedim ve telefonum tamir edildi. Ardından hesaplarına girm...

Binance Güncelleme Yapmıyor (V1.4.1) Sürüm Güncellemesi

Nahit
21 Ağustos 2021

Binance TR'ye girdiğimde V1.4.1 sürümü güncelle diyor evet dediğim halde güncellemiyor. Binance TR'ye girdiğimde hep aynı sorunla karşılaşıyorum bir çok kez denedim ama başarılı olamadım bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

Binance Güncelleme Yapmıyor (V1.4.1) Sürüm Güncellemesi

Binance Bakiyelerim Yok Kayıp!

Ali
21 Ağustos 2021

Binance uygulamasına girdiğimde çıkış yapılmış olduğunu fark ettim. Hesabımı tekrar girdim. Binance cüzdan bakiyem sıfırlanmış olarak çıktı. Aldığım coinleri göremiyorum. İşlem geçmişimi alım satım geçmişimi görüntüleyemiyorum. Hesabımdaki tüm paralar sıfır (0) gözüküyor. Her yere yazmama rağmen mu...

Binance Bakiyelerim Yok Kayıp!

Binance E Postaya Kod Gelmiyor Her Defasında Kod İstiyor

Şura
21 Ağustos 2021

Binance e postama kod gelmiyor defalarca denedim ama her ay aynı sorun artık çok yoruldum birikim için açtık ama hala bir çözüm bulunamadı lütfen yardım edin kod gelmiyor mağdur oldum her ay aynı şey sürekli e posta şifre isteniyor ama bunları girince kabul de etmiyorsunuz lütfen yardımcı olun e pos...

Binance Global Şifre Bloke

21 Ağustos 2021

Binance global Şifremi doğru girdiğim halde yanlış diyerek 4. Deneme sonunda bloke oldu ne yapacağımı bilemiyorum. Bu konu için yardim bekliyorum ve bu sorun baktığım azam sürekli bu sorunla karşılaşır oldum en kısa sürede çözmeye çalışırsınız sevinirim.

Marka Profili

Şikayetvar üye markasıdır Binance 2 yıldır Şikayetvar üye markasıdır.
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %100
Marka Karnesini Gör

Sıkça Sorulan Sorular

Binance iletişim bilgileri nedir?
Binance telefon numarası bulunmamaktadır. Bunun yerine halka ilişkiler ve pazarlama departmanına [email protected] ya da [email protected] e-postaları üzerinden ulaşabilirsiniz. Binance web sitesindeki “Talep Gönder” sayfasına giderek de firmanın chat sayfasına ulaşabilirsiniz.
Binance hesap silme işlemi nasıl yapılır?
Binance web sitesine üye girişi yapınız. Daha sonra sırasıyla güvenlik, hesabımı yönet ve hesabımı devre dışı bırak bölümlerine gelerek işlem gerçekleştirebilirsiniz.
Binance güvenilir mi?
Kripto borsasının global çaplı markalarından Binance, dünya genelinde milyonlarca üyeye sahip. Ayrıca firmanın oluşturduğu Kullanıcılar İçin Güvenlik Varlık Fonu (SAFU), soğuk cüzdanlarda saklanan güvenlik fonları olarak biliniyor. Bu sayede olası güvenlik ihlallerine karşı da yüksek önlem alınmakta.
Binance hakkında farklı sorularım var.
Tüm soru ve sorunlarınızı buraya tıklayıp paylaşabilirsiniz.

Binance Hakkında

2017 yılında kurulan Binance işlem hacmi dikkate alındığı takdirde bugün dünyanın en büyük kripto borsalarından biri olarak biliniyor. Aynı zamanda dinamik durumu neticesinde dünyanın en hızlı borsalarından biri olarak da öne çıkan Binance, farklı departman ve hizmet birimleri ile de oldukça kapsamlı bir ağa sahip. Vizyonunu paranın özgürlüğünü küresel olarak artırmak şeklinde açıklayan şirket, blockchain ekosistemi için altyapı hizmetleri sağlamayı da kendisine misyon edinir. İş birliği, kararlılık, dürüstlük ve özgürlük gibi değerler ekseninde çalışmalarını yürüten marka, kripto almak ve ilgili konularda alım – satım yapmak açısından dünya genelinde de sektörünün en bilinenlerinden biri. Dünden bugüne kripto para satın almak için çokça tercih edilen, global çapta faaliyet gösteren Binance, “Academy” adını verdiği hizmeti sayesinde de kripto para eğitimi sunmakta. Daha ayrıntılı bilgi almak için siz de şirketin web sitesini ziyaret edebilir, ayrıca Binance şikayet ve yorum sayfamızdaki tümüyle reel geri bildirimleri inceleyebilirsiniz.

Binance Nasıl Çalışır?

Dünya çapındaki en popüler kripto borsalarından biri olan Binance, kripto para alabileceğiniz, alım – satım yapabileceğiniz bir platform. Örnek vermek gerekirse, Binance web sitesindeki “Kripto Al” sekmesine geldiğiniz takdirde karşınıza çeşitli seçenekler çıkar. Bunlar “kart ile yatırma”, “kredi / banka kartı”, “P2P alım satım”, “nakit bakiye” ve “üçüncü taraf ödemeleri” şeklinde 5 ayrı seçenekten meydana gelir. Siteye üye olduktan sonra kullanıcı girişi yaparak bu alandaki seçenekleri değerlendirebilirsiniz. Bununla beraber farklı al – sat işlemlerini de Binance üzerinden gerçekleştirmeniz mümkün. Örneğin, yatırım yapmanın kolay yollarından biri olan “dönüştür” seçeneği ya da yeni başlayanlar için sunulan “klasik” seçenek al – sat kategorisinde görebileceğiniz hizmetler arasında. Binance güvenilir mi merak ediyorsanız da bildirmekte yarar var; Binance milyonlarca üyeye sahip olan ve uzun süredir kesintisiz bir şekilde kripto para ticaretinde yer edinen global bir marka. Buna ek olarak 2018 yılında Binance tarafından oluşturulan Kullanıcılar İçin Güvenlik Varlık Fonu (SAFU), soğuk cüzdanlarda saklanan güvenlik fonları olarak biliniyor. Bu sayede olası güvenlik ihlallerine karşı da yüksek önlem alınmakta. Binance hesap silme işlemleri nasıl yapılıyor merak ediyorsanız, önce siteye üye girişi yapmanız gerekiyor. Akabinde güvenlik sayfasından “hesabı yönet” bölümüne gelebilir ve buradan da “hesabı devre dışı bırak” diyebilirsiniz. Binance TR hesabı devre dışı bırakılırken bazı belgeler talep edilebiliyor. E-posta adresi, IP adresi ve telefon numarası bu bilgiler arasında.

Binance İletişim

Farklı Binance iletişim kanalları bulunmakta ve bunlar arasından nokta atışı bir irtibat bilgisine erişebilirsiniz. Bununla beraber önden belirtmek gerekiyor ki Binance müşteri hizmetleri telefon numarası gibi bir iletişim bilgisi bulunmamakta. Bunun yerine yazılı kanalları tercih edebilirsiniz. Binance TR iletişim alanında BNB kullanımıyla ilgili soru ve taleplerinizi [email protected] elektronik posta adresine gönderebilirsiniz. Halkla ilişkiler ve pazarlama alanında ise [email protected] ya da [email protected] e-mail adresinden yararlanabilirsiniz. Ayrıca firmanın web sitesindeki “Destek Merkezi” sayfasına giderek de güvenlik, kullanım koşulları, telefon güvenlik doğrulamasını sıfırlama, şifreyi sıfırlama gibi birçok bilgiye erişmeniz mümkün. Son olarak web sitesindeki “Talep Gönder” sayfasına tıklayarak da firmanın chat sayfasına ulaşabilirsiniz. Dilerseniz siz de Binance şikayet ve yorum sayfamızdaki reel değerlendirmeleri inceleyebilirsiniz. Para transferleri, EFT işlemleri, müşteri temsilcisi gibi konular hakkında yapılan geri bildirimler sizin de sorularınıza yanıt sağlayabilir. Arzu ederseniz siz de tüm görüş, talep ve önerilerinizi burada paylaşabilirsiniz.