Binance Kriptoda Hata
5.801görüntüleme
İlginiz ve hızlı çözümünüz için teşekkür ederim. Bununla birlikte güncelleme ve değişiklikten kaynaklanacak hizmet kusurunu önceden bildirirseniz insanların endişelenmesini önlemiş olursunuz.
Epsusdt isimli kriptadan 500 USD karşılığı kripto aldım. Satmak istediğimde "işlem durduruldu" uyarısı çıkıyor. Satım yapamıyorum. Lütfen bir çözüm getiriniz.

Binance Global'de EPS USDT sembolü olan kripto paraya 500 USD yatırdım. Bugün çekmek istediğimde para olmadığını gördüm. Sistemde EPS Ellipsis isimli kripto gözükmüyor. Bu kriptoda hiçbir işlem yapmadığım halde bugün adı geçen kriptoda param ® sıfır görünüyor. İşlem geçmişine baktığım zaman yapılmış bir işlem görmüyorum. Adı geçen kripto sayfasında Kullanılabilir miktar 2,615.38200000 olarak, işlemde olan miktar ise 0.00000000 görünüyor. Adı geçen kriptodan hiç para çekmedim ve bir işlem de yapmadım.
8.5.2022 tarihinde 500 USD karşılığında EPS USDT aldım. Daha sonra adı epx USDT olarak değişti. Gelen bildiride adı geçen kriptonun alım satım işlemlerinin durdurulduğu, 18.5.2022 günü saat 07.00'de işleme açılacağı duyuruldu. Şu anda sisteme baktığımda cüzdanımda epx USDT kriptosunu göremiyorum. Bakiye paramda da 500 USD kadar azalma oldu. Bu tür sorunlarda çözüm bulma yeri bildirilmiyor, sadece telefona mesaj geldi ve kısa zaman içinde işlemlerin başlayacağı söylendi. Daha önce alım satım işlemi yapmasam da cüzdanımda epx USDT olarak mevcut coin miktarım görünüyordu. Şimdi hem bu kripto görünmüyor hem de adı geçen kriptodaki param cüzdanımdaki miktardan düştü. Bu bir hırsızlık veya yolsuzluk değilse nedir. Binance com bu kadar mı güvensiz. İlginiz için çok teşekkür ediyorum.