Binance borsası üzerinden coin aldım bugün girdiğimde cüzdanım da para gözükmüyor parayı yatırdığıma dair işlem geçmişi mevcut ama çektiğime dair işlem yok. Buna rağmen hesaptaki coinlerim gözükmediği için satışta yapamıyorum. Benzer durumları yaşayanlar olmuş. Nasıl çözüm buldunuz?
Dün 19 Şubat'ta Binance çöktü. Ertesi gün hesabı buharlaşan bir çok kişi var. Bende onlardan biriyim. Bakiyem %90 azalmış. Desteğe ([email protected]) e-posta attım.
Şu an düzelmesini beklemekten başka bir şey yapamıyoruz.