24 Nisan 2015
#3198111

Bimeks Garanti Süresi Yanlış Bildirim

Bimeks Erzincan şubesinden 02.04.2015 tarihinde Acer aspire e15 AMD a8 2.0 dizüstü bilgisayar aldım. Bir gün önce, Toshiba marka bilgisayarın kalmadığını, 5 yıllık garanti hakkınında dolduğunu söylemişlerdi. 02 Nisan 2015 tarihinde ise Acer bilgisayarı alırken de belli bir ücret karşılığı olarak 2 yıl + 3 yıl garanti hakkımın olduğu bana söylenmedi.


Daha sonra gittiğimde 2+3 yıl hakkımın olduğunu ancak faturanın kesilmiş olması nedeniyle yararlanamayacağımı bildirdiler. Bana söylemeyi unutmuşlarmış. Zaten söylemeye mecbur da değillermiş. Ben diretince de getirin iptal edip yeniden satalım, haktan yararlanın dediler. 400 TL ek maliyet getiriyor. Mağduriyetim nasıl giderilecek?

Ömer Ömer 570 Okunma
Yorum Yap

Cevaplar

  • Ömer02 Eylül 2015

    Bimeks beni hiç aramadı, sormadı

  • Ömer22 Temmuz 2015

    Bimeks bu konuyla hiç ilgilenmedi. Ben de etrafımdakilere BİMEKS'ten uzak durmalarını söylüyorum. Hakkım haram olsun.

  • Ömer28 Haziran 2015

    Bimeks bana hiçbir zaman geri dönüş sağlamadı. Kendime şöyle dedim: Muhafazakâr camianın firması diye, iş ahlakını araştırmadan alışveriş edersen, olacağı budur.

  • Bimeks Temsilcisi13 Mayıs 2015

    Sayın İlgili, Tarafımıza iletilen konu ilgili birimlere aktarılmıştır. Saygılarımızla Bimeks Müşteri Hizmetleri 0 850 222 50 22

  • Ömer12 Mayıs 2015

    bakınız, yUKARIDA "en kısa zamanda dönüş yapılacaktır. " deniyor: 24 nisanda yazılmış. bugün ise 12 mayıs ve şu ana kadar tarafıma dönüş yapılmadığı gibi yazdıklarıma cevap da verilmiyor.

  • Ömer04 Mayıs 2015

    Efendim, şu an itibarıyla tarafıma herhangi bir dönüş yapılmadı. Bimeks firması konuyu unutulmaya mı terk etmiş oluyor?

  • Ömer27 Nisan 2015

    Acaba araştırmalar ne kadar sürecek? Tarafıma ne zaman bilgi verilecek?

  • Bimeks Temsilcisi24 Nisan 2015

    Sayın İlgili, Tarafımıza iletilen konu ilgili birimlere aktarılmıştır. Gerekli kontroller yapılarak en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla Bimeks Müşteri Hizmetleri 0 850 222 50 22

Ziyaretçi Yorumları