23 Ocak 2014

Bimeks Ürünü Göndermiyor.

17.01.2014 tarihinde yeğenime karne hediyesi olarak tablet bilgisayar aldım. Yarın yeğenim karne aldığı için hediyeyi vermem gerekiyor ama ürün 17.01.2014 ' ten beri faturalandı kargoya verilecek diye bekliyor. Müşteri hizmetlerini 3 gündür arıyorum bana ilgili birimlere ileteceklerini söylüyorlar ve konuyu ilgili birimlere iletiyorlar. Bu ilgili birimler 3 gündür dönüş yapmıyor. Ürün stokta var görünüyor ama kargolanmıyor. Bimeks beni mağdur ettiği için şikayetçiyim.

23.01.2014
Sipariş No::2282236
Fatura No:A284219

Volkan 90 Okunma

Cevaplar

  • Volkan 27 Ocak 2014

    Düzeltme; Ürün Cumartesi elime ulaştı.. 4 gün gecikmesindense 2 gün gecikmesi kötünün iyisi oldu...

  • Volkan 27 Ocak 2014

    Bimeks müşteriyi mağdur etmeden çözüm bulamıyor..

  • Volkan 25 Ocak 2014

    24.01.2014 Cuam günü kargom Sakaryada bulundu..Sakaryadan çıkışı yapıldı muhtemelen Pazartesi elimde olacak ve ben karne hediyesini 4 gün gecikmeli olarak vereceğim. Yiğenimin üzüntüsüde cabası olacak. Bimeks gibi büyük bir firmanın böyle küçük bir şekilde hareket etmesini yadırgadım. Müşterilerini mağdur etmemek için biraz daha özverili çalışmaları gerekir. Eğer kargo kaybolduğunda beklemeyip bana yeni bir ürün çıkışı yapılsaydı yiğenim hediyesini gününde alacak ve üzülmeyecekti. Bu yüzden Bimeks benim gözümde sınıfta kalmıştır. İsmi büyül kendisi küçük kalmıştır. Saygılarımla, Volkan KOÇ

  • Volkan 23 Ocak 2014

    Bimeks ürünün kargoda kaybolduğunu söylüyor. Kendilerine kargo tarafından bilgi verilmesini bekliyorlarmış.Bu prosedürün beni ilgilendirmediğini, beni mağdur etmemek için bana yeni bir ürün çıkılması gerektiğini müşteri hizmetlerine söyledim. Kendileri genel merkezden bilgi alıp beni arayacakalrmış. Ben neden kargo firmasının cevabını bekliyecekmişim Bimeks gibi büyük bir firmaya bu yakışmıyor. Acilen tarafıma yeni ürün çıkışı yapılmasını talep ediyorum..

  • Bimeks Temsilcisi23 Ocak 2014

    Sayın İlgili, Tarafımıza iletilen konu ilgili birimlere aktarılmıştır. Gerekli kontroller yapılarak en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla Bimeks Müşteri Hizmetleri 0 850 222 50 22

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön