03 Nisan 2015

Bimeks BiPara'mı Kullanamıyorum!

Müşteri Memnuniyeti Formu Müşteri ID: 177**24
Sayın E*** S**, göndermiş olduğunuz mail ile ilgili olarak; son kullanım tarihi 31.12.2014 olduğu ve tarih geçtiği için talebinize olumlu yanıt verilememektedir. 05.04.2014 tarihli Seri: A956269 no.lu
faturama verilen hediye çekini kullanamıyorum. Bu alışveriş yaptığımda bana fatura tarihi itibariyle bir yıl içerisinde kullanabilirsiniz diye beyan edilmişti.

Ancak Bimeks müşteri temsilcileri bunu kabul etmiyor. Bana mesaj geldiği bilgisi veriliyor ama bununla ilgili bana herhangi bir mesaj gelmedi. Lütfen dikkate alın artık bu mağduriyetim çözülene kadar mail atmaya devam edeceğim...

Ahmet Ş. 119 Okunma

Cevaplar

  • Bimeks Müşteri Temsilcisi09 Nisan 2015

    Sayın İlgili, Tarafımıza iletilen konu ilgili birimlere aktarılmıştır. Saygılarımızla Bimeks Müşteri Hizmetleri 0 850 222 50 22

  • Ahmet Ş.05 Nisan 2015

    Müşteri Memnuniyeti Formu Müşteri ıd: 177**24Sayın e*** s**, göndermiş olduğunuz mail ile ilgili olarak; son kullanım tarihi 31.12.2014 olduğu ve tarih geçtiği için talebinize olumlu yanıt verilememektedir. 05.04.2014 tarihli Seri: a956269 no.lufaturama verilen hediye çekini kullanamıyorum. Bu alışveriş yaptığımda bana fatura tarihi itibariyle bir yıl içerisinde kullanabilirsiniz diye beyan edilmişti. Ancak Bimeks müşteri temsilcileri bunu kabul etmiyor. Bana mesaj geldiği bilgisi veriliyor ama bununla ilgili bana herhangi bir mesaj gelmedi. Lütfen dikkate alın artık bu mağduriyetim çözülene kadar mail atmaya devam edeceğim.

  • Bimeks Müşteri Temsilcisi03 Nisan 2015

    Sayın İlgili, Tarafımıza iletilen konu ilgili birimlere aktarılmıştır. Saygılarımızla Bimeks Müşteri Hizmetleri 0 850 222 50 22

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön