03 Nisan 2015

Bimeks Bi Para Ödenmiyor!

Samsun'da yaşıyorum memurum. Bimeks alışveriş mağazasından 08.03.2015 günü iki adet ürün aldım. Tespit ettiğim iki ürünü google arama çubuğunda arattığımda fiyat olarak en uygun olarak Bimeks mağazası gösterdi. Bende ürünleri seçerek alışveriş sepetine eklediğimde, ürünlere ekstra bir para hediyesi verildiğini öğrendim ve mutlu oldum.

Ürünlerin toplam 1086 TL civarında idi bana ve bu alışverişten 428 bir para kazanacağım vaat edilince ben de alışverişi tamamladım. 3162915 sipariş numarası ile gelen mailde de bana bu alışverişten 428 bi para kazandınız şeklinde bilgilendirme geldi ancak bana şu an yarısı ödendi gerisi verilmiyor ve bilgi de verilmiyor.

Hüseyin Ö. 106 Okunma

Cevaplar

  • Hüseyin Ö.09 Mayıs 2015

    Merhabalar. Tam bir ay oldu hatta bir hafta da geçtik ve halen donuş yapılacak bu nasıl bir hizmet anlayışı anlamıyorum.

  • Bimeks Müşteri Temsilcisi14 Nisan 2015

    Sayın İlgili, Tarafımıza iletilen konu ilgili birimlere aktarılmıştır. Saygılarımızla Bimeks Müşteri Hizmetleri 0 850 222 50 22

  • Hüseyin Ö.14 Nisan 2015

    Ayrıca mail marifeti ile size yapmış olduğum müracaatın cevabını yine mail yolu ile almak istiyorum. Mahkemeye müracaat sırasında şirketiniz tarafından çözüm olmadığını göstermem gerek.

  • Hüseyin Ö.14 Nisan 2015

    Tkr. merhaba. 13.04.2014 tarihine kadar tarafıma maalesef bilgi verilmedi. Belirttiğim tarihte ben müşteri hizmetlerini aradığımda bana, incelemenin 28 Mart tarihinde bittiği söylendi ancak geçen süre içinde neden tarafıma bilgilendirme yapılmadığı konusunda açıklama yapılmadı. Gecen süre yaklaşık 15 gün ve ben bekletiliyorum. Benim göndermiş olduğum ve sizden gelen bilgilendirme maillerinde ve satış sözleşmesine istinaden talep ettiğim bi para ile ilgili herhangi bir sorun olmadığı söyleniyor. Bu da benim göndermiş olduğum eklerin incelenmediğini veya uyuşmazlık durumunda müşterinizin talepleri geçersiz oluyor.

  • Bimeks Müşteri Temsilcisi10 Nisan 2015

    Sayın İlgili, Tarafımıza iletilen konu ilgili birimlere aktarılmıştır. Saygılarımızla Bimeks Müşteri Hizmetleri 0 850 222 50 22

  • Hüseyin Ö.10 Nisan 2015

    merhaba sizlere iletmis olduğum sorunum ile ilgili halen tarafıma dönüş yapilmamistir. Sizce beklememle ilgili makul sure nedir. Ne kadar beklemeliyim sizce

  • Bimeks Müşteri Temsilcisi03 Nisan 2015

    Sayın İlgili, Tarafımıza iletilen konu ilgili birimlere aktarılmıştır. Gerekli kontroller yapılarak en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla Bimeks Müşteri Hizmetleri 0 850 222 50 22

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön