Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Bim ile ilgili

Ürün İadesi Talebi, BİM Çalışanından Kötü Muamele Görmek

Nesrin
Nesrin 11 Ocak 15:14
Nesrin'in Teşekkür Mesajı
“Aynı gün içerisinde arandım, ve hızlı bir şekilde çözüme ulaştırıldı. Çok teşekkür ediyorum 💐”
Ürün İadesi Talebi, BİM Çalışanından Kötü Muamele Görmek

Bugün Sütçüler Habibler Mahallesi'nde 5503 sokakta Cihan Eczanesi sırasındaki şubede bir ürünün değişmesi iade olması için görüşmeye gittiğimde çok kaba hiçbir yardımcı olmadan 3 personel artı müdür ile görüştüm ve en son müdür geldiğinde telefon fotoğraf çekeceğim diye telefonunu alıp yere fırlattı ve hakaret üstüme yürüdü. Hakaret etti. Ben 67 yaşındayım mutlaka çözümler vardır ama kabalıkla tahrik ederek aşağılayarak hakaretle çalışılmaz Bim olarak ulaşılacak en ufak bir telefon numarası bile yok oturup da oraya gidip bir ürün parçalamadık parçalanmış bir ürün getirmedik açılmış kullanılmış bir ürün getirmedik tüketici olarak kötü davranışlara maruz kalmadan güzel hakkaniyetli çözüme ulaşabileceğimizi inanıyorum o şubede çalışanların hepsinden şikayetçiyim. İlgililere duyuruyorum o anda bir polis bile geldi. Karakola gidip şikayet edin dedi saygılar

Nesrin
Nesrin13 Ocak 10:55

• profile
1 Destekçi

3 gün önce

Bim Üründen Saç Çıktı

BİM Şehit Kazım şubesinden alışveriş yaptım. Açmada aldım ve içinden saç çıktı. Daha önce böyle bir şey yaşamamıştım. Sık sık uğradığım bir yer ve ambalajı kapalı bir ürün. Nasıl bu kadar saçma ve sorumsuz bir şey olabilir? Tüm şikayetlerimi yaptım. Özenli bir işleyiş kontrol yapılmalı.

4 gün önce

Bim Tarihi Geçmiş Ürün Satılıyor

Bim den yufka almış babam az önce getirdi. Ambalajını açmadan baktım küflü üzerinde ufak ufak yeşillikler var sonra tarihine bakayım dedim dününü tarihi, bir gün geçmiş tarihi hala raflar da duruyor, fark edilmeseydi birimize bir şey olsaydı evde yaşlılarımız var ne olacaktı. Kim bu vebali alacaktı

Bim Tarihi Geçmiş Ürün Satılıyor
1 hafta önce

Bim Yapışma Sorunu Yaşıyoruz

Bim mağazasından çok olmadı alalı patates balık gibi ürünler neden anlam veremedim ne yapmamız gerekiyor yeterince yağda kullanıyoruz patatesleri ince olarak da parmak patates olarak da denedik hala sorun devam etmekte yardımcı olursanız seviniz geri dönüşü bekliyoruz

1 hafta önce

Bim Gaziantep Ürün Olmaması

Gaziantep Şehitkamil incilipınar mah. Bim'e el rondosu alma için geldim. Ve katalogdaki ürünlerin yüzde 90 yoktu neden olduğunu sordum görevli kadın geçiştirdi. Başka mağazada var mıdır dedim yüzde 90ninda yokmuş. Peki neden yalan bir katalog yayınlanıyor diye sordum deprem diye bir mazeret üretti. ...

2 hafta önce

videoplayer-icon

Bim marketinden aldığım rulo gofret paketimin içinden yabancı bir cisim çıktı. Bu cisim demir misket türündedir. Ürün poşeti de yırtıktı. Etrafında delikler mevcuttu. Bu durumdan dolayı mağduriyet yaşamış bulunmaktayım. Gereğinin yapılmasını istiyorum.