BİM ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Aslı sonuçtan hiç memnun değil

Bim’e Yakışmayan Mağaza Müdür Yardımcısı Davranışı😡

Aslı
Aslı 10 Ağustos 2022 00:58

Devlet Mahallesi Akcenter şubenizden bugün alışveriş yaptım. İki adet Akdo dondurmada almıştım. Etikette antepfıstıklı sade fiyatı 29,50 TL idi. Diğerinin fiyatı yazmıyordu. Kasada özellikle sordum bunlar 29,50 TL'mi diye kasiyer arkadaş baktı biri 35 TL dedi tamam olsun dedim diğeri Antep fıstık sade olan 39,75 deyince etiketi söküp getirdim bakın diye yetkilisini çağırdı müdür yardımcıymış tavrı kötüydü onlar promosyon ürünü dedi fiyat farklı dedi dondurmanın birini aldı gitti diğeri dedi kasiyer hanım onun fiyat etiketi 29,50 TL dedi. Adam geldi o dondurmayı da aldı gitti bunlar promosyon diyerek😡Bim gibi bir marketler zincirine hiç yakıştıramadım bu davranışı. Kasiyer arkadaşa dedim bu kim nasıl bir davranış bu bir çok market bu durumda etiket fiyatı ne işe o fiyattan veriyor hadi onu geçtim bari insan bir kusura bakmayın yanlış etiket koymuşuz filan der aldı gitti dondurmaları bu kendini ne sanıyor alacaktım oysaki o dondurmaları dedim. Kusura bakmayın haklısınız dedi kasiyer arkadaş böyle insanları çalıştırmayın lütfen 😡 bir daha o Bim’den alışveriş yapmam😡

07 Nisan

BİM Ambalaj Ve İçerik Farkı

Buono sütlü çikolata ambalajı içinden çıkan ise bitter çikolata ama aynı zamanda içindekiler kısmında içerisinde badem ve yer fıstığı bulunuyor ama ambalaj Antep fıstıklı sütlü çikolata bu nasıl bir ürün ambalaj farklı ürün içeriği farklı madem öyle neden satış gerçekleştiriliyor?

10 Ağustos 2022

Bim Bozuk Ürün Satmaya Başladı

Antep fıstıklı aç atıştır isimli Namet firmasının ürettiği paket salam markasına güvendiğim için aldım fakat ürün sebebiyle mide bulantısı yaşadım. Bununla ilgili yasal işlem başlatacağım BİM'den aldığım ürünün son kullanma tarihi geçmemiş olmasına rağmen bozuk çıktı

07 Haziran 2022

Bim Kelly's Fitness Club Granola (Antep Fıstıklı, Beyaz Çikolatalı Ballı)

Kelly's fitness Club granola Antep fıstıklı, beyaz çikolata, çikolata fındıklı ve ballı. Ne oldu onlara bir anda yok oldular? Bim'den alıyordum. Fakat şu sıra göremiyorum nedense. Müsli ve special gurme gibi ürünler yerlerini almış durumda. Granola'yı özlüyorum bir spor bağımlısı olarak yulaf olmazs...

Bim Kelly's Fitness Club Granola (Antep Fıstıklı, Beyaz Çikolatalı Ballı)