Bim'den Margarin Tadında Tereyağı

Bim marketten aldığım pervin marka tereyağı resmen gıdada sağlık bozucu bir ürün. Aldığım tereyağının içinde başka bir madde karışımı vardı. Markete gidip değiştirmek istediğimde açtığım ürünlerin hepsinde aynısı vardı. İadesini yaptılar. Zaten piyasa fiyatlarının oldukça yüksek olması halkın belini...
İçinden kırmızı renkli bir şey çıktı üzerinde renklendirici içermez yazıyor yoksa kırmızı gıda boyasıdır diye düşünecektim ama kan olması ihtimali daha da korkunç ya da ne olduğunu açıklarlarsa sevinirim. Her zaman kullandığımız ürünler lütfen kontrollü üretsinler.
İçinden taş çıktı böyle saçmalık olmaz ya görmeden yenseydi. İnsanların sağlığı ile oynuyorsunuz bir daha almam aldırmam da. İlk defa başıma geldi 1 kilo aldık çöpe giden para oldu yazıklar olsun. Taşın içinde olması da ayrı bir konu nasıl böyle bir şey olabilir.
Bim'den pervin marka tereyağı aldım almaz olaydım. Kokmuş ve küflenmiş annemler almış. Verdiğimiz paraya yazık. Bim'den kimse alışveriş yapmadığı için hep bozulmuş ya da bozuk ürün satıyorlar.
Tereyağında inanılmaz koku var annem almış ve börek için eritmiş ve mutfak inanılmaz koku içindeydi yoksa iade edecektik ancak eritildiği için iadesini yapamadık lot numarası SKT göremedim kutuda belki içinde var mıydı emin değilim vasat bir üretim.
Yaklaşık 3 gün önce aldığım Pervin tereyağı diye geçen margarin satın aldım. Bu markayı da denemek istedim ama margarini bize tereyağı fiyatında sattılar hiç beğenmedim bir de ekmek satıyorlar500gr olarak ama 480 gram denetlese ve şikayetler kayda alınsa iyi olur.